Candice Bosteels en Stefaan Merckx (Cartamundi): “Het is onze taak om steeds weer het evenwicht op te zoeken”

HR Square 200
Binnen de internationale wereld van speelkaarten en bordspelen is Cartamundi een naam als een klok. Het bedrijf met hoofdkantoor in Turnhout ondergaat vandaag een aantal fundamentele transformaties, zo leggen CHRO Candice Bosteels en CEO Stefaan Merckx uit. Daarbij is HR het hoofdthema. “Het gaat allemaal om mensen.” Het gesprek stond al weken in de agenda: afspraak met Candice Bosteels en Stefaan Merckx – CHRO en CEO bij Cartamundi – in hun kantoor in Turnhout. Twee dagen voor het gesprek, nog vóór de nationale veiligheidsraad samenzat, belt de HR-verantwoordelijke: het bedrijf gaat opnieuw over op volledig thuiswerk, en het gesprek zal via de webcam moeten. En dus sluipt de coronacrisis ook dit gesprek binnen. Hoe erg heeft deze crisis jullie operaties getroffen? Candice Bosteels: “Als je kijkt naar onze fabrieken zijn er wel wat regionale verschillen, alleen al omwille van de verschillende overheidsmaatregelen. We hebben er altijd voor gezorgd dat we...

In de kijker

Social media

Aanmelden

Als lid van HR Square hebt u ook de mogelijkheid de digitale versie alsook de archieven van het tijdschrift te raadplegen via onze website.

HR Square Nieuws: de newsletter die HRM in kaart en in uw mailbox brengt.

Iedere week bieden we een overzicht van de voornaamste feiten en gebeurtenissen in HR. Meteen hebt u ook een overzicht van de HR-evenementen die u niet mag missen.

Gratis in de mailbox voor wie zich registreert.