Case: Colruyt Group Marketing Academy. “De Academy moet ook uitgroeien tot een professionele leergemeenschap”

HR Square 206 (september-oktober 2021)
Vanaf januari 2022 biedt Colruyt Group een in-house postgraduaat digitale marketing aan. Hiervoor werkt het samen met VIVES Business School. “Het marketing-vakgebied staat niet stil. We vinden het belangrijk dat onze eigen en toekomstige medewerkers voortdurend mee evolueren en bijblijven in de evoluties van digitale marketing”, zegt Kjell Bosmans, Opleidingsverantwoordelijke van de onlangs opgerichte Colruyt Group Marketing Academy. “Dat is een van de campussen binnen de Colruyt Group Academy. De Colruyt Group Academy staat in voor de centrale ondersteuning, zoals de administratie en het beheer van de locaties en de generieke opleidingen rond persoonlijke groei en leiderschapsontwikkeling. De verschillende campussen spitsen zich toe op meer vaktechnische opleidingen zoals marketing, sales, supply chain en techniek”, pikt Liesbeth Sabbe in, Directeur Mens & Organisatie en Colruyt Group Academy. De Colruyt Group Marketing Academy bundelt niet alleen alle vaktechnische opleidingen rond marketing. “De Academy moet ook uitgroeien tot een professionele leergemeenschap voor alle...

In de kijker

Social media

Aanmelden

Als lid van HR Square hebt u ook de mogelijkheid de digitale versie alsook de archieven van het tijdschrift te raadplegen via onze website.

HR Square Nieuws: de newsletter die HRM in kaart en in uw mailbox brengt.

Iedere week bieden we een overzicht van de voornaamste feiten en gebeurtenissen in HR. Meteen hebt u ook een overzicht van de HR-evenementen die u niet mag missen.

Gratis in de mailbox voor wie zich registreert.