Case: de Telenet academy. “Onze academy evolueert mee met onze organisatie”

HR Square 198
“Wat onze Academy for Digital & Data Talent anders maakt dan wat andere bedrijven doen, is dat het initiatief voor een structureel partnership met universiteiten vanuit de business zelf is gekomen. Leidinggevenden die de data en digital teams aansturen hebben, met ondersteuning van HR, het initiatief genomen om een concreet opleidingstraject uit te werken dat een antwoord biedt op de concrete noden en behoeften van hun medewerkers. De academy vertrekt vanuit de evolutie in de markt en de schaarste aan bepaalde, vooral technische, profielen. In sommige expertisedomeinen gaat de inhoudelijke evolutie ook zodanig snel dat een profiel snel gedateerd is”, steekt Joke Van Gestel, HR Business Partner bij Telenet, van wal. De Telenet Academy for Digital & Data Talent moet zorgen voor permanente talentontwikkeling en levenslang leren van de huidige medewerkers, maar zal ook een manier zijn om nieuw talent aan te trekken. Door medewerkers de kans te geven hun...

Dit artikel is exclusief voor leden

Wilt u lid worden, dan kunt u kiezen uit twee formules: individueel of corporate lidmaatschap. Door uw lidmaatschap boort u een geweldige bron van informatie én van persoonlijke contacten aan.

Voor uzelf als HR-professional: het individueel lidmaatschap 

 • U ontvangt per jaar zes edities van het tijdschrift HR Square NL. 
 • U kan alle edities van het tijdschrift ook online lezen en downloaden.
 • U krijgt een aanzienlijke korting van op uw betalende deelname aan de workshops, trainingen, seminaries en congressen die HR Square organiseert.
 • U krijgt 10% korting op de standaardtarieven om uw HR-vacatures te publiceren op www.hrsquare.be en in de nieuwsbrief.
 • De individuele lidmaatschapsbijdrage voor één jaar is 249 € (+ 6% btw). 

Voor u én uw HR-collega’s: het corporate lidmaatschap 

 • U ontvangt per jaar zes edities van het tijdschrift HR Square NL op vijf namen en/of adressen binnen uw organisatie.
 • U en uw HR-collega’s kunnen alle edities van het tijdschrift ook online lezen en downloaden.
 • U en uw HR-collega’s krijgen een aanzienlijke korting op de betalende deelname aan de workshops, trainingen, seminaries en congressen die HR Square organiseert. 
 • U krijgt 20% korting op de standaardtarieven om uw HR-vacatures te publiceren op www.hrsquare.be en in de nieuwsbrief.
 • De bedrijfslidmaatschapsbijdrage voor één jaar is 699 € (+ 6% btw). 

Student?

 • Je bent student in een HRM-richting (HRM, personeelswerk, arbeids- en organisatiepsychologie…) aan één van de Vlaamse universiteiten of hogescholen?
 • Dan kan je één jaar lang gratis HR Square lezen. Laat je gegevens achter via dit formulier (let op: gebruik het e-mailadres van je universiteit of hogeschool) en je ontvangt vanaf de eerstvolgende oneven maand tweemaandelijks een editie van HR Square gedurende een jaar.

In de kijker

Aanmelden

Als lid van HR Square hebt u ook de mogelijkheid de digitale versie alsook de archieven van het tijdschrift te raadplegen via onze website.