Case: de Telenet academy. “Onze academy evolueert mee met onze organisatie”

HR Square 198
“Wat onze Academy for Digital & Data Talent anders maakt dan wat andere bedrijven doen, is dat het initiatief voor een structureel partnership met universiteiten vanuit de business zelf is gekomen. Leidinggevenden die de data en digital teams aansturen hebben, met ondersteuning van HR, het initiatief genomen om een concreet opleidingstraject uit te werken dat een antwoord biedt op de concrete noden en behoeften van hun medewerkers. De academy vertrekt vanuit de evolutie in de markt en de schaarste aan bepaalde, vooral technische, profielen. In sommige expertisedomeinen gaat de inhoudelijke evolutie ook zodanig snel dat een profiel snel gedateerd is”, steekt Joke Van Gestel, HR Business Partner bij Telenet, van wal. De Telenet Academy for Digital & Data Talent moet zorgen voor permanente talentontwikkeling en levenslang leren van de huidige medewerkers, maar zal ook een manier zijn om nieuw talent aan te trekken. Door medewerkers de kans te geven hun...

In de kijker

Social media

Aanmelden

Als lid van HR Square hebt u ook de mogelijkheid de digitale versie alsook de archieven van het tijdschrift te raadplegen via onze website.

HR Square Nieuws: de newsletter die HRM in kaart en in uw mailbox brengt.

Iedere week bieden we een overzicht van de voornaamste feiten en gebeurtenissen in HR. Meteen hebt u ook een overzicht van de HR-evenementen die u niet mag missen.

Gratis in de mailbox voor wie zich registreert.