Case: duaal leren bij Siemens. “We moeten de krachten bundelen”

HR Square 205 (juli-augustus 2021)
  “Opleiding staat erg hoog op de agenda in onze onderneming. Dat gaat uiteraard over het levenslang leren bij onze eigen medewerkers, maar net zo goed over onze samenwerking met het secundair en hoger onderwijs – bachelors en masters – op vlak van opleiding, onderzoek en ontwikkeling.” Over de leercultuur bij Siemens las u al een uitgebreid interview in HR Square 203. Vandaag kijken we met Thierry Van Eeckhout heel specifiek naar de duale trajecten die Siemens opzet met het onderwijs. Van Eeckhout is verantwoordelijke sales bij Siemens Digital Industries. Die divisie levert oplossingen voor de automatisering en digitalisering aan industriële spelers, en draagt op die manier zijn steentje bij aan de diepgaande evolutie die in die wereld gaande is. Siemens levert niet alleen oplossingen aan de industrie, ook in het onderwijs zijn Siemens-producten te vinden. Dat is waar Francis Gheldof zich als verantwoordelijke Education op concentreert. Het is zijn...

In de kijker

Social media

Aanmelden

Als lid van HR Square hebt u ook de mogelijkheid de digitale versie alsook de archieven van het tijdschrift te raadplegen via onze website.

HR Square Nieuws: de newsletter die HRM in kaart en in uw mailbox brengt.

Iedere week bieden we een overzicht van de voornaamste feiten en gebeurtenissen in HR. Meteen hebt u ook een overzicht van de HR-evenementen die u niet mag missen.

Gratis in de mailbox voor wie zich registreert.