Case. Els Van Keymeulen (Schoenen Torfs). Op 360°-expeditie naar motiverend leiderschap

HR Square 197
“Hoe klanten Schoenen Torfs beleven, start bij hoe wij met onze medewerkers omgaan”, zegt Els Van Keymeulen, HR-manager bij Schoenen Torfs. “De modemarkt krimpt. Bovendien stijgt de concurrentie door de snelle verschuiving naar online winkelen. Hoewel we er nog steeds in slagen te groeien, zowel offline als online, zijn het harde tijden in de sector. Het is dan ook des te belangrijker onze ‘purpose’ of waar we voor staan nog meer te benadrukken”, weet Van Keymeulen. Klanten en medewerkers zijn twee belangrijke pijlers van de strategie. De andere twee zijn innovatie en de maatschappelijke en ecologische voetafdruk. Maar Van Keymeulen beperkt zich tot de eerste twee. “Klantgerichtheid en klantvriendelijkheid zitten in onze cultuur ingebakken. Het is bovendien de enige manier om te overleven in een wereld die steeds meer online wordt. Dit start bij hoe wij met onze medewerkers omgaan. Als zij blij zijn in hun job, is dat ook...

Dit artikel is exclusief voor leden

Wilt u lid worden, dan kunt u kiezen uit twee formules: individueel of corporate lidmaatschap. Door uw lidmaatschap boort u een geweldige bron van informatie én van persoonlijke contacten aan.

Voor uzelf als HR-professional: het individueel lidmaatschap 

 • U ontvangt per jaar zes edities van het tijdschrift HR Square NL. 
 • U kan alle edities van het tijdschrift ook online lezen en downloaden.
 • U krijgt een aanzienlijke korting van op uw betalende deelname aan de workshops, trainingen, seminaries en congressen die HR Square organiseert.
 • U krijgt 10% korting op de standaardtarieven om uw HR-vacatures te publiceren op www.hrsquare.be en in de nieuwsbrief.
 • De individuele lidmaatschapsbijdrage voor één jaar is 249 € (+ 6% btw). 

Voor u én uw HR-collega’s: het corporate lidmaatschap 

 • U ontvangt per jaar zes edities van het tijdschrift HR Square NL op vijf namen en/of adressen binnen uw organisatie.
 • U en uw HR-collega’s kunnen alle edities van het tijdschrift ook online lezen en downloaden.
 • U en uw HR-collega’s krijgen een aanzienlijke korting op de betalende deelname aan de workshops, trainingen, seminaries en congressen die HR Square organiseert. 
 • U krijgt 20% korting op de standaardtarieven om uw HR-vacatures te publiceren op www.hrsquare.be en in de nieuwsbrief.
 • De bedrijfslidmaatschapsbijdrage voor één jaar is 699 € (+ 6% btw). 

Student?

 • Je bent student in een HRM-richting (HRM, personeelswerk, arbeids- en organisatiepsychologie…) aan één van de Vlaamse universiteiten of hogescholen?
 • Dan kan je één jaar lang gratis HR Square lezen. Laat je gegevens achter via dit formulier (let op: gebruik het e-mailadres van je universiteit of hogeschool) en je ontvangt vanaf de eerstvolgende oneven maand tweemaandelijks een editie van HR Square gedurende een jaar.

In de kijker

Aanmelden

Als lid van HR Square hebt u ook de mogelijkheid de digitale versie alsook de archieven van het tijdschrift te raadplegen via onze website.