Case: Freelancers bij Coca-Cola Europacific Partners: “Freelancers krijgen dezelfde onboarding als vaste medewerkers”

HR Square 209 (maart-april 2022)
Coca-Cola Europacific Partners produceert, verdeelt en verkoopt de merken van The Coca-Cola Company. In ons land en Luxemburg zijn 2.100 mensen actief voor het bedrijf, waaronder ook verschillende freelancers. Die zijn terug te vinden in verschillende afdelingen: verkoop, marketing, finance, communicatie, legal, IT, HR, en supply chain. “Waar we hen precies inzetten, dat is afhankelijk van de nood”, vertelt Van Oevelen. “De omvang van het team, de tijd van het jaar, het specifieke project, veranderingen die op til staan: het speelt allemaal mee. En uiteraard hebben we meer interne mensen dan freelancers.” Build, buy or borrow “Bij Coca-Cola Europacific Partners geloven we heel sterk in de creatie van een omgeving waarin iedereen optimaal tot zijn recht kan komen. Dat doen we door te werken op drie domeinen. Om te beginnen is er veiligheid en algemeen welzijn. Wie zich goed in z’n vel voelt, gaat ook beter presteren. Ten tweede moeten...

In de kijker

Social media

Aanmelden

Als lid van HR Square hebt u ook de mogelijkheid de digitale versie alsook de archieven van het tijdschrift te raadplegen via onze website.

HR Square Nieuws: de newsletter die HRM in kaart en in uw mailbox brengt.

Iedere week bieden we een overzicht van de voornaamste feiten en gebeurtenissen in HR. Meteen hebt u ook een overzicht van de HR-evenementen die u niet mag missen.

Gratis in de mailbox voor wie zich registreert.