Case: Freelancers bij Coca-Cola Europacific Partners: “Freelancers krijgen dezelfde onboarding als vaste medewerkers”

HR Square 209 (maart-april 2022)
Coca-Cola Europacific Partners produceert, verdeelt en verkoopt de merken van The Coca-Cola Company. In ons land en Luxemburg zijn 2.100 mensen actief voor het bedrijf, waaronder ook verschillende freelancers. Die zijn terug te vinden in verschillende afdelingen: verkoop, marketing, finance, communicatie, legal, IT, HR, en supply chain. “Waar we hen precies inzetten, dat is afhankelijk van de nood”, vertelt Van Oevelen. “De omvang van het team, de tijd van het jaar, het specifieke project, veranderingen die op til staan: het speelt allemaal mee. En uiteraard hebben we meer interne mensen dan freelancers.” Build, buy or borrow “Bij Coca-Cola Europacific Partners geloven we heel sterk in de creatie van een omgeving waarin iedereen optimaal tot zijn recht kan komen. Dat doen we door te werken op drie domeinen. Om te beginnen is er veiligheid en algemeen welzijn. Wie zich goed in z’n vel voelt, gaat ook beter presteren. Ten tweede moeten...

Dit artikel is exclusief voor leden

Wilt u lid worden, dan kunt u kiezen uit twee formules: individueel of corporate lidmaatschap. Door uw lidmaatschap boort u een geweldige bron van informatie én van persoonlijke contacten aan.

Voor uzelf als HR-professional: het individueel lidmaatschap 

 • U ontvangt per jaar zes edities van het tijdschrift HR Square NL. 
 • U kan alle edities van het tijdschrift ook online lezen en downloaden.
 • U krijgt een aanzienlijke korting van op uw betalende deelname aan de workshops, trainingen, seminaries en congressen die HR Square organiseert.
 • U krijgt 10% korting op de standaardtarieven om uw HR-vacatures te publiceren op www.hrsquare.be en in de nieuwsbrief.
 • De individuele lidmaatschapsbijdrage voor één jaar is 249 € (+ 6% btw). 

Voor u én uw HR-collega’s: het corporate lidmaatschap 

 • U ontvangt per jaar zes edities van het tijdschrift HR Square NL op vijf namen en/of adressen binnen uw organisatie.
 • U en uw HR-collega’s kunnen alle edities van het tijdschrift ook online lezen en downloaden.
 • U en uw HR-collega’s krijgen een aanzienlijke korting op de betalende deelname aan de workshops, trainingen, seminaries en congressen die HR Square organiseert. 
 • U krijgt 20% korting op de standaardtarieven om uw HR-vacatures te publiceren op www.hrsquare.be en in de nieuwsbrief.
 • De bedrijfslidmaatschapsbijdrage voor één jaar is 699 € (+ 6% btw). 

Student?

 • Je bent student in een HRM-richting (HRM, personeelswerk, arbeids- en organisatiepsychologie…) aan één van de Vlaamse universiteiten of hogescholen?
 • Dan kan je één jaar lang gratis HR Square lezen. Laat je gegevens achter via dit formulier (let op: gebruik het e-mailadres van je universiteit of hogeschool) en je ontvangt vanaf de eerstvolgende oneven maand tweemaandelijks een editie van HR Square gedurende een jaar.

In de kijker

Aanmelden

Als lid van HR Square hebt u ook de mogelijkheid de digitale versie alsook de archieven van het tijdschrift te raadplegen via onze website.