Case: Geysen Academy. “Soms lopen wij voor op de fabrieken”

HR Square 198
Industrieel onderhoud en projecten: dat is wat Geysen doet. Het familiebedrijf zendt zijn 180 technici uit naar industriële klanten om er de productiemachines draaiende te houden. Dat doet de onderneming vanuit het hoofdkantoor in Westerlo en vanuit de regionale vestigingen in Hasselt, Heverlee, Sint-Niklaas, Torhout en Doornik. Productieprocessen simuleren Net zoals alle andere bedrijven, is het ook voor Geysen niet evident om voldoende technisch talent aan te trekken. Bovendien moeten de werknemers steeds mee zijn met de nieuwste technieken, zodat ze aan de slag kunnen met de uiteenlopende machines die de klanten in hun fabriek hebben staan. De firma had, in het licht van beide uitdagingen, al eens geprobeerd om technici via het klassieke avondonderwijs bij te scholen, maar moest al snel vaststellen dat dat geen oplossing bood: medewerkers vonden die opleidingen saai en onvoldoende aangepast aan het werk dat ze elke dag deden. “Vervolgens heeft Alex Geysen (de oprichter...

Dit artikel is exclusief voor leden

Wilt u lid worden, dan kunt u kiezen uit twee formules: individueel of corporate lidmaatschap. Door uw lidmaatschap boort u een geweldige bron van informatie én van persoonlijke contacten aan.

Voor uzelf als HR-professional: het individueel lidmaatschap 

 • U ontvangt per jaar zes edities van het tijdschrift HR Square NL. 
 • U kan alle edities van het tijdschrift ook online lezen en downloaden.
 • U krijgt een aanzienlijke korting van op uw betalende deelname aan de workshops, trainingen, seminaries en congressen die HR Square organiseert.
 • U krijgt 10% korting op de standaardtarieven om uw HR-vacatures te publiceren op www.hrsquare.be en in de nieuwsbrief.
 • De individuele lidmaatschapsbijdrage voor één jaar is 249 € (+ 6% btw). 

Voor u én uw HR-collega’s: het corporate lidmaatschap 

 • U ontvangt per jaar zes edities van het tijdschrift HR Square NL op vijf namen en/of adressen binnen uw organisatie.
 • U en uw HR-collega’s kunnen alle edities van het tijdschrift ook online lezen en downloaden.
 • U en uw HR-collega’s krijgen een aanzienlijke korting op de betalende deelname aan de workshops, trainingen, seminaries en congressen die HR Square organiseert. 
 • U krijgt 20% korting op de standaardtarieven om uw HR-vacatures te publiceren op www.hrsquare.be en in de nieuwsbrief.
 • De bedrijfslidmaatschapsbijdrage voor één jaar is 699 € (+ 6% btw). 

Student?

 • Je bent student in een HRM-richting (HRM, personeelswerk, arbeids- en organisatiepsychologie…) aan één van de Vlaamse universiteiten of hogescholen?
 • Dan kan je één jaar lang gratis HR Square lezen. Laat je gegevens achter via dit formulier (let op: gebruik het e-mailadres van je universiteit of hogeschool) en je ontvangt vanaf de eerstvolgende oneven maand tweemaandelijks een editie van HR Square gedurende een jaar.

In de kijker

Aanmelden

Als lid van HR Square hebt u ook de mogelijkheid de digitale versie alsook de archieven van het tijdschrift te raadplegen via onze website.