Case. VRT. Reyers Zomert via Zoom

HR Square 200
Elk jaar verzamelen de VRT-medewerkers in juni op het grasveld onder de VRT-toren om het begin van de zomer te vieren. Het coronavirus stak daar dit jaar evenwel een stokje voor. Toch is het feestje doorgegaan, zij het dan digitaal. Het communicatieteam bokste een digitale show in elkaar met muziek, humor, VRT-presentatoren, leuke filmpjes, knallende optredens, een spel en veel interactie. “Vooraf konden de medewerkers een aperitiefzakje met daarin een drankje en een hapje afhalen zodat ze alles in huis hadden om vanop hun werkplek thuis of op de VRT of ergens onderweg de show te volgen via Zoom”, vertelt Lesley Hernalsteen van VRT Communicatie eind juli. Reyers Zomert, de speciale e-ditie, was een succes, konden we zelf merken want we waren uitzonderlijk – voor de voorbereiding van het interview - ook uitgenodigd. “Op piekmomenten namen 580 medewerkers online deel. Dat zijn bijna evenveel bezoekers als voor een klassiek zomerfeest...

In de kijker

Social media

Aanmelden

Als lid van HR Square hebt u ook de mogelijkheid de digitale versie alsook de archieven van het tijdschrift te raadplegen via onze website.

HR Square Nieuws: de newsletter die HRM in kaart en in uw mailbox brengt.

Iedere week bieden we een overzicht van de voornaamste feiten en gebeurtenissen in HR. Meteen hebt u ook een overzicht van de HR-evenementen die u niet mag missen.

Gratis in de mailbox voor wie zich registreert.