Case. VRT. Reyers Zomert via Zoom

HR Square 200
Elk jaar verzamelen de VRT-medewerkers in juni op het grasveld onder de VRT-toren om het begin van de zomer te vieren. Het coronavirus stak daar dit jaar evenwel een stokje voor. Toch is het feestje doorgegaan, zij het dan digitaal. Het communicatieteam bokste een digitale show in elkaar met muziek, humor, VRT-presentatoren, leuke filmpjes, knallende optredens, een spel en veel interactie. “Vooraf konden de medewerkers een aperitiefzakje met daarin een drankje en een hapje afhalen zodat ze alles in huis hadden om vanop hun werkplek thuis of op de VRT of ergens onderweg de show te volgen via Zoom”, vertelt Lesley Hernalsteen van VRT Communicatie eind juli. Reyers Zomert, de speciale e-ditie, was een succes, konden we zelf merken want we waren uitzonderlijk – voor de voorbereiding van het interview - ook uitgenodigd. “Op piekmomenten namen 580 medewerkers online deel. Dat zijn bijna evenveel bezoekers als voor een klassiek zomerfeest...

Dit artikel is exclusief voor leden

Wilt u lid worden, dan kunt u kiezen uit twee formules: individueel of corporate lidmaatschap. Door uw lidmaatschap boort u een geweldige bron van informatie én van persoonlijke contacten aan.

Voor uzelf als HR-professional: het individueel lidmaatschap 

 • U ontvangt per jaar zes edities van het tijdschrift HR Square NL. 
 • U kan alle edities van het tijdschrift ook online lezen en downloaden.
 • U krijgt een aanzienlijke korting van op uw betalende deelname aan de workshops, trainingen, seminaries en congressen die HR Square organiseert.
 • U krijgt 10% korting op de standaardtarieven om uw HR-vacatures te publiceren op www.hrsquare.be en in de nieuwsbrief.
 • De individuele lidmaatschapsbijdrage voor één jaar is 249 € (+ 6% btw). 

Voor u én uw HR-collega’s: het corporate lidmaatschap 

 • U ontvangt per jaar zes edities van het tijdschrift HR Square NL op vijf namen en/of adressen binnen uw organisatie.
 • U en uw HR-collega’s kunnen alle edities van het tijdschrift ook online lezen en downloaden.
 • U en uw HR-collega’s krijgen een aanzienlijke korting op de betalende deelname aan de workshops, trainingen, seminaries en congressen die HR Square organiseert. 
 • U krijgt 20% korting op de standaardtarieven om uw HR-vacatures te publiceren op www.hrsquare.be en in de nieuwsbrief.
 • De bedrijfslidmaatschapsbijdrage voor één jaar is 699 € (+ 6% btw). 

Student?

 • Je bent student in een HRM-richting (HRM, personeelswerk, arbeids- en organisatiepsychologie…) aan één van de Vlaamse universiteiten of hogescholen?
 • Dan kan je één jaar lang gratis HR Square lezen. Laat je gegevens achter via dit formulier (let op: gebruik het e-mailadres van je universiteit of hogeschool) en je ontvangt vanaf de eerstvolgende oneven maand tweemaandelijks een editie van HR Square gedurende een jaar.

In de kijker

Aanmelden

Als lid van HR Square hebt u ook de mogelijkheid de digitale versie alsook de archieven van het tijdschrift te raadplegen via onze website.