CEO & HR Rondetafel in Genève Deel 2: Citaten

HR Square 57
Rudi Thomaes (CEO van het VBO) “Er is maar één manier om de huidige collectieve verarming ongedaan te maken: win de petrodollars terug in de nieuwe groeilanden. Daarvoor hebben we meer dynamische internationale marketeers nodig. Belgen moeten dúrven verkopen.” Rudy De Leeuw (voorzitter ABVV) “Geen interesse voor vakbondswerking en sociaal overleg? Er hebben nog nooit zoveel werknemers deelgenomen aan de sociale verkiezingen – en die stemming is volledig vrijwillig.” Marc Leemans (nationaal secretaris ACV) “Iedereen is tegen kinderarbeid. Terecht, maar waarom vindt niemand het dan erg dat hij een hemd kan kopen voor 5 euro?” Pieter Timmermans (directeur-generaal VBO) “Het sociaal overleg moet onvermijdelijk een sociaaleconomisch overleg worden. Modify or mummify. De tijd staat niet stil, het model moet dus aangepast kunnen worden.” Fons Leroy (gedelegeerd bestuurder VDAB) “De CEO & HR Rondetafel is een uniek forum om kennis op te doen inzake competitief en talentgericht ondernemen in een internationale...

Dit artikel is exclusief voor leden

Wilt u lid worden, dan kunt u kiezen uit twee formules: individueel of corporate lidmaatschap. Door uw lidmaatschap boort u een geweldige bron van informatie én van persoonlijke contacten aan.

Voor uzelf als HR-professional: het individueel lidmaatschap 

 • U ontvangt per jaar zes edities van het tijdschrift HR Square NL. 
 • U kan alle edities van het tijdschrift ook online lezen en downloaden.
 • U krijgt een aanzienlijke korting van op uw betalende deelname aan de workshops, trainingen, seminaries en congressen die HR Square organiseert.
 • U krijgt 10% korting op de standaardtarieven om uw HR-vacatures te publiceren op www.hrsquare.be en in de nieuwsbrief.
 • De individuele lidmaatschapsbijdrage voor één jaar is 249 € (+ 6% btw). 

Voor u én uw HR-collega’s: het corporate lidmaatschap 

 • U ontvangt per jaar zes edities van het tijdschrift HR Square NL op vijf namen en/of adressen binnen uw organisatie.
 • U en uw HR-collega’s kunnen alle edities van het tijdschrift ook online lezen en downloaden.
 • U en uw HR-collega’s krijgen een aanzienlijke korting op de betalende deelname aan de workshops, trainingen, seminaries en congressen die HR Square organiseert. 
 • U krijgt 20% korting op de standaardtarieven om uw HR-vacatures te publiceren op www.hrsquare.be en in de nieuwsbrief.
 • De bedrijfslidmaatschapsbijdrage voor één jaar is 699 € (+ 6% btw). 

Student?

 • Je bent student in een HRM-richting (HRM, personeelswerk, arbeids- en organisatiepsychologie…) aan één van de Vlaamse universiteiten of hogescholen?
 • Dan kan je één jaar lang gratis HR Square lezen. Laat je gegevens achter via dit formulier (let op: gebruik het e-mailadres van je universiteit of hogeschool) en je ontvangt vanaf de eerstvolgende oneven maand tweemaandelijks een editie van HR Square gedurende een jaar.

In de kijker

Aanmelden

Als lid van HR Square hebt u ook de mogelijkheid de digitale versie alsook de archieven van het tijdschrift te raadplegen via onze website.