Conference. Streven naar evenwicht in complex speelveld. Hoe alle stakeholders betrekken bij bedrijfsdoelstellingen?

HR Square 127
“Verantwoord organiseren is een delicate evenwichtsoefening, waarbij rekening gehouden moet worden met verschillende stakeholders”, poneert Carolina De Landsheer, HR-directeur voor de ruime regio Europa, het Midden-Oosten en Afrika (zeg maar EMEA) bij ON Semiconductor. “Bovendien hebben al deze stakeholders vaak verschillende en soms zelfs tegenstrijdige belangen. Dat maakt het speelveld behoorlijk complex. De evenwichtsoefening is pas geslaagd wanneer alle stakeholders zien dat er wel degelijk rekening gehouden wordt met hun belangen.” De Landsheer schetst hoe ON Semiconductor de belangen van alle stakeholders met elkaar verzoent of in evenwicht brengt zonder daarbij zelf de speelbal te worden. ON Semiconductor is een internationale marktleider op het vlak van halfgeleiderproductie en –ontwikkeling. Het concern heeft klanten in zeer uiteenlopende sectoren, gaande van automobiel, industrie, computing tot medische technologie en de luchtvaart. De hoofdzetel van de op de technologiebeurs Nasdaq genoteerde onderneming bevindt zich in de fel groeiende metropool Phoenix, Arizona. In België heeft...

In de kijker

Social media

Aanmelden

Als lid van HR Square hebt u ook de mogelijkheid de digitale versie alsook de archieven van het tijdschrift te raadplegen via onze website.

HR Square Nieuws: de newsletter die HRM in kaart en in uw mailbox brengt.

Iedere week bieden we een overzicht van de voornaamste feiten en gebeurtenissen in HR. Meteen hebt u ook een overzicht van de HR-evenementen die u niet mag missen.

Gratis in de mailbox voor wie zich registreert.