Conference. Streven naar evenwicht in complex speelveld. Hoe alle stakeholders betrekken bij bedrijfsdoelstellingen?

HR Square 127
“Verantwoord organiseren is een delicate evenwichtsoefening, waarbij rekening gehouden moet worden met verschillende stakeholders”, poneert Carolina De Landsheer, HR-directeur voor de ruime regio Europa, het Midden-Oosten en Afrika (zeg maar EMEA) bij ON Semiconductor. “Bovendien hebben al deze stakeholders vaak verschillende en soms zelfs tegenstrijdige belangen. Dat maakt het speelveld behoorlijk complex. De evenwichtsoefening is pas geslaagd wanneer alle stakeholders zien dat er wel degelijk rekening gehouden wordt met hun belangen.” De Landsheer schetst hoe ON Semiconductor de belangen van alle stakeholders met elkaar verzoent of in evenwicht brengt zonder daarbij zelf de speelbal te worden. ON Semiconductor is een internationale marktleider op het vlak van halfgeleiderproductie en –ontwikkeling. Het concern heeft klanten in zeer uiteenlopende sectoren, gaande van automobiel, industrie, computing tot medische technologie en de luchtvaart. De hoofdzetel van de op de technologiebeurs Nasdaq genoteerde onderneming bevindt zich in de fel groeiende metropool Phoenix, Arizona. In België heeft...

Dit artikel is exclusief voor leden

Wilt u lid worden, dan kunt u kiezen uit twee formules: individueel of corporate lidmaatschap. Door uw lidmaatschap boort u een geweldige bron van informatie én van persoonlijke contacten aan.

Voor uzelf als HR-professional: het individueel lidmaatschap 

 • U ontvangt per jaar zes edities van het tijdschrift HR Square NL. 
 • U kan alle edities van het tijdschrift ook online lezen en downloaden.
 • U krijgt een aanzienlijke korting van op uw betalende deelname aan de workshops, trainingen, seminaries en congressen die HR Square organiseert.
 • U krijgt 10% korting op de standaardtarieven om uw HR-vacatures te publiceren op www.hrsquare.be en in de nieuwsbrief.
 • De individuele lidmaatschapsbijdrage voor één jaar is 249 € (+ 6% btw). 

Voor u én uw HR-collega’s: het corporate lidmaatschap 

 • U ontvangt per jaar zes edities van het tijdschrift HR Square NL op vijf namen en/of adressen binnen uw organisatie.
 • U en uw HR-collega’s kunnen alle edities van het tijdschrift ook online lezen en downloaden.
 • U en uw HR-collega’s krijgen een aanzienlijke korting op de betalende deelname aan de workshops, trainingen, seminaries en congressen die HR Square organiseert. 
 • U krijgt 20% korting op de standaardtarieven om uw HR-vacatures te publiceren op www.hrsquare.be en in de nieuwsbrief.
 • De bedrijfslidmaatschapsbijdrage voor één jaar is 699 € (+ 6% btw). 

Student?

 • Je bent student in een HRM-richting (HRM, personeelswerk, arbeids- en organisatiepsychologie…) aan één van de Vlaamse universiteiten of hogescholen?
 • Dan kan je één jaar lang gratis HR Square lezen. Laat je gegevens achter via dit formulier (let op: gebruik het e-mailadres van je universiteit of hogeschool) en je ontvangt vanaf de eerstvolgende oneven maand tweemaandelijks een editie van HR Square gedurende een jaar.

In de kijker

Aanmelden

Als lid van HR Square hebt u ook de mogelijkheid de digitale versie alsook de archieven van het tijdschrift te raadplegen via onze website.