Conference. Streven naar optimale chaos. De nieuwe wereld van ‘Me Inc’

HR Square 127
“Elk bedrijf moet vertrekken vanuit een sterk verhaal”, meent Peter Van Oevelen, managing director van TriFinance. “Dit verhaal start met de missie, visie en waarden van de organisatie. Op basis hiervan bepalen de medewerkers vervolgens de strategie en de wijze waarop we ons organiseren of werken.” TriFinance, opgericht in 2002, is een dienstverlener die ondernemingen en andere organisaties ondersteunt met specialisten op financieel vlak. Dat kan zowel met het geven van advies, als het ondersteunen en of implementeren van projecten, en het rekruteren en selecteren van financiële profielen. TriFinance telt 500 medewerkers en heeft kantoren in Brussel, Antwerpen, Gent, Louvain-la-Neuve, Amsterdam, Rotterdam en Düsseldorf. De onderneming is een onderdeel van ParkLane Group, die ook bedrijven heeft actief op het vlak van juridische zaken (Tri Legal), en ICT (Tri ICT). Binnenkort komt daar nog een vierde poot bij, Tri HR. Werken met ‘Me Inc’ “Onze missie is opgebouwd rond twee stakeholders:...

In de kijker

Social media

Aanmelden

Als lid van HR Square hebt u ook de mogelijkheid de digitale versie alsook de archieven van het tijdschrift te raadplegen via onze website.

HR Square Nieuws: de newsletter die HRM in kaart en in uw mailbox brengt.

Iedere week bieden we een overzicht van de voornaamste feiten en gebeurtenissen in HR. Meteen hebt u ook een overzicht van de HR-evenementen die u niet mag missen.

Gratis in de mailbox voor wie zich registreert.