Conference. Streven naar optimale chaos. De nieuwe wereld van ‘Me Inc’

HR Square 127
“Elk bedrijf moet vertrekken vanuit een sterk verhaal”, meent Peter Van Oevelen, managing director van TriFinance. “Dit verhaal start met de missie, visie en waarden van de organisatie. Op basis hiervan bepalen de medewerkers vervolgens de strategie en de wijze waarop we ons organiseren of werken.” TriFinance, opgericht in 2002, is een dienstverlener die ondernemingen en andere organisaties ondersteunt met specialisten op financieel vlak. Dat kan zowel met het geven van advies, als het ondersteunen en of implementeren van projecten, en het rekruteren en selecteren van financiële profielen. TriFinance telt 500 medewerkers en heeft kantoren in Brussel, Antwerpen, Gent, Louvain-la-Neuve, Amsterdam, Rotterdam en Düsseldorf. De onderneming is een onderdeel van ParkLane Group, die ook bedrijven heeft actief op het vlak van juridische zaken (Tri Legal), en ICT (Tri ICT). Binnenkort komt daar nog een vierde poot bij, Tri HR. Werken met ‘Me Inc’ “Onze missie is opgebouwd rond twee stakeholders:...

Dit artikel is exclusief voor leden

Wilt u lid worden, dan kunt u kiezen uit twee formules: individueel of corporate lidmaatschap. Door uw lidmaatschap boort u een geweldige bron van informatie én van persoonlijke contacten aan.

Voor uzelf als HR-professional: het individueel lidmaatschap 

 • U ontvangt per jaar zes edities van het tijdschrift HR Square NL. 
 • U kan alle edities van het tijdschrift ook online lezen en downloaden.
 • U krijgt een aanzienlijke korting van op uw betalende deelname aan de workshops, trainingen, seminaries en congressen die HR Square organiseert.
 • U krijgt 10% korting op de standaardtarieven om uw HR-vacatures te publiceren op www.hrsquare.be en in de nieuwsbrief.
 • De individuele lidmaatschapsbijdrage voor één jaar is 249 € (+ 6% btw). 

Voor u én uw HR-collega’s: het corporate lidmaatschap 

 • U ontvangt per jaar zes edities van het tijdschrift HR Square NL op vijf namen en/of adressen binnen uw organisatie.
 • U en uw HR-collega’s kunnen alle edities van het tijdschrift ook online lezen en downloaden.
 • U en uw HR-collega’s krijgen een aanzienlijke korting op de betalende deelname aan de workshops, trainingen, seminaries en congressen die HR Square organiseert. 
 • U krijgt 20% korting op de standaardtarieven om uw HR-vacatures te publiceren op www.hrsquare.be en in de nieuwsbrief.
 • De bedrijfslidmaatschapsbijdrage voor één jaar is 699 € (+ 6% btw). 

Student?

 • Je bent student in een HRM-richting (HRM, personeelswerk, arbeids- en organisatiepsychologie…) aan één van de Vlaamse universiteiten of hogescholen?
 • Dan kan je één jaar lang gratis HR Square lezen. Laat je gegevens achter via dit formulier (let op: gebruik het e-mailadres van je universiteit of hogeschool) en je ontvangt vanaf de eerstvolgende oneven maand tweemaandelijks een editie van HR Square gedurende een jaar.

In de kijker

Aanmelden

Als lid van HR Square hebt u ook de mogelijkheid de digitale versie alsook de archieven van het tijdschrift te raadplegen via onze website.