De adviesraad over employee benefits: Erika De Vos (KPN Group Belgium – BASE). “Hand in hand met de bedrijfscultuur”

HR Square 94
Door de economische crisis zijn werknemers minder geneigd om hun zekerheid in te ruilen voor een stap in het onbekende. Die trend wordt versterkt door het feit dat performante medewerkers door hun werkgever ‘gepamperd’ worden. Als gevolg van die dubbele beweging zien we een verschuiving in het belang dat werknemers geven aan het ‘compensation & benefits’-pakket. Voor werknemers die van job willen veranderen, worden elementen als opleiding en doorgroeimogelijkheden belangrijker, naast een aantrekkelijk verloningspakket. In dit kader is KPN Group Belgium voldoende groot om carrièreperspectieven te bieden (ook internationaal). De groep stimuleert ze met aangepaste ‘development trajecten’. Tegelijkertijd zijn we, in vergelijking met onze concullega’s, compact genoeg om de aandacht voor het individu niet te verliezen en voldoende ruimte te creëren voor persoonlijke initiatieven. Consistent beleid Er moet wel een consistent beleid bestaan omtrent employee benefits, dat hand in hand gaat met de bedrijfscultuur. Alleen zo kan een bedrijf zijn...

In de kijker

Social media

Aanmelden

Als lid van HR Square hebt u ook de mogelijkheid de digitale versie alsook de archieven van het tijdschrift te raadplegen via onze website.

Abonneer en krijg meer!

Abonnees krijgen niet alleen 6x per jaar het HR Square magazine in de brievenbus, maar genieten daarbovenop ook van exclusieve PLUS-artikels en tal van andere voordelen!

HR Square Nieuws: de newsletter die HRM in kaart en in uw mailbox brengt.

Iedere week bieden we een overzicht van de voornaamste feiten en gebeurtenissen in HR. Meteen hebt u ook een overzicht van de HR-evenementen die u niet mag missen.

Gratis in de mailbox voor wie zich registreert.