De organisatie van HR – Case N-SIDE: “HR combineert het strategische met het operationele niveau”

HR Square 211 (juli-augustus 2022)
Deeptech-bedrijf N-SIDE wil klanten in life sciences en energie in staat stellen om betere beslissingen te nemen en hun gebruik van kritische middelen te optimaliseren. Dat doet het bedrijf vanuit Louvain-La-Neuve en het Amerikaanse Cambridge nabij Boston. N-SIDE is in volle groei en rekent daarbij op een zevenkoppig HR-team dat deel uitmaakt van een breder departement. Maud Larochette is director people & business organization. “Achter het feit dat people, finance and business en organization in één departement samenvallen, zit een idee. Als we verzekeren dat mensen kunnen bloeien en dat ze op de juiste plek zitten, gaan ze goed presteren. En dat resulteert in een goede company performance, wat dan weer waarde creëert voor het bedrijf. Die waarde keert in de vorm van benefits deels terug naar de mensen. Zo creëer je een positieve spiraal.” Het HR-team – bij N-SIDE bekend als people experience team – is een van de...

In de kijker

Aantal telewerkers in de EU verdubbeld

Bonussen van CEO’s amper gekoppeld aan milieuprestaties

Netto minstens 50 euro erbij vanaf 1 januari

Social media

Aanmelden

Als lid van HR Square hebt u ook de mogelijkheid de digitale versie alsook de archieven van het tijdschrift te raadplegen via onze website.

HR Square Nieuws: de newsletter die HRM in kaart en in uw mailbox brengt.

Iedere week bieden we een overzicht van de voornaamste feiten en gebeurtenissen in HR. Meteen hebt u ook een overzicht van de HR-evenementen die u niet mag missen.

Gratis in de mailbox voor wie zich registreert.