De wereld rond met Christine Leribaux (NewCo Communications): “Hier is een geheel nieuwe werkcultuur aan het ontstaan”

HR Square 213 (november-december 2022)
FRANSE TEKST: GWENA ANSIEAU | BEWERKING: TIMOTHY VERMEIR Belgen nemen overal ter wereld HR-verantwoordelijkheden op. Sommigen zijn korte tijd in het buitenland, anderen hebben ons land definitief verlaten. Christine Leribaux dacht dat ze vier maanden in Barcelona zou wonen en werken, maar twintig jaar later is ze hier nog steeds. “Als we naar België gaan, vragen onze twee jongens onze ouders om filet américain voor ons te voorzien, en gaan we steevast de eerste avond naar de frituur”, zegt Christine Leribaux geamuseerd. Haar 10- en 11-jarige zonen, die Catalaans spreken op school, Spaans met de familie en Nederlands thuis, zijn geboren in Barcelona in de buurt van het beroemde voetbalstadion Camp Nou. “Ze zijn ervan overtuigd dat dat invloed zal hebben en zien zichzelf als de toekomstige Messi”, lacht ze. Christine Leribaux (NewCo Communication)“Wij zien graag dat onze agents de kans krijgen om door te groeien, om coach of teamleider...

Dit artikel is exclusief voor leden

Bent u lid? Log dan in via onderstaande knop.

Wilt u lid worden, dan kunt u kiezen uit twee formules: individueel of corporate lidmaatschap. Door uw lidmaatschap boort u een geweldige bron van informatie én van persoonlijke contacten aan.

Voor uzelf als HR-professional: het individueel lidmaatschap 

  • U ontvangt per jaar zes edities van het tijdschrift HR Square NL.
  • U kan alle edities van het tijdschrift ook online lezen en downloaden.
  • U krijgt een aanzienlijke korting van op uw betalende deelname aan de workshops, trainingen, seminaries en congressen die HR Square organiseert.
  • U krijgt 10% korting op de standaardtarieven om uw HR-vacatures te publiceren op www.hrsquare.be en in de nieuwsbrief.
  • De individuele lidmaatschapsbijdrage voor één jaar is €265 (+ 6% btw).

Voor u én uw HR-collega’s: het corporate lidmaatschap 

  • U ontvangt per jaar zes edities van het tijdschrift HR Square NL op vijf namen en/of adressen binnen uw organisatie.
  • U en uw HR-collega’s kunnen alle edities van het tijdschrift ook online lezen en downloaden.
  • U en uw HR-collega’s krijgen een aanzienlijke korting op de betalende deelname aan de workshops, trainingen, seminaries en congressen die HR Square organiseert.
  • U krijgt 20% korting op de standaardtarieven om uw HR-vacatures te publiceren op www.hrsquare.be en in de nieuwsbrief.
  • De bedrijfslidmaatschapsbijdrage voor één jaar is €800 (+ 6% btw).

In de kijker

Social media

Aanmelden

Als lid van HR Square hebt u ook de mogelijkheid de digitale versie alsook de archieven van het tijdschrift te raadplegen via onze website.

HR Square Nieuws: de newsletter die HRM in kaart en in uw mailbox brengt.

Iedere week bieden we een overzicht van de voornaamste feiten en gebeurtenissen in HR. Meteen hebt u ook een overzicht van de HR-evenementen die u niet mag missen.

Gratis in de mailbox voor wie zich registreert.