De wereld rond met Els Van de Water (Philips): Alles draait om relaties opbouwen

HR Square 210 (mei-juni 2022)
Belgen nemen overal ter wereld HR-verantwoordelijkheden op. Sommigen zijn korte tijd in het buitenland, anderen hebben ons land definitief verlaten. In Amsterdam vinden we Els Van de Water, HR Lead Global Supply Chain bij Philips. Amsterdam is sinds oktober 2021 de nieuwe thuis van Els Van de Water, HR Lead Global Supply Chain bij Philips. “Het is de eerste keer in mijn carrière dat Nederlands de voertaal is op mijn werkplek. Ik moet er nog wat aan wennen”, lacht ze. De voorbije drie jaar woonde en werkte ze in Madrid als Head of Global Executive Development bij de Spaanse bank Grupo Santander. Maar het grootste deel van haar carrière bracht ze door in Italië. Daar kwam ze terecht door haar job – in Brussel – als headhunter. “Cisco Systems, toen een van mijn klanten, vroeg om voor hen in Italië de recruitmentfunctie op te zetten. Toch was Italië geen onbekend...

In de kijker

Social media

Aanmelden

Als lid van HR Square hebt u ook de mogelijkheid de digitale versie alsook de archieven van het tijdschrift te raadplegen via onze website.

HR Square Nieuws: de newsletter die HRM in kaart en in uw mailbox brengt.

Iedere week bieden we een overzicht van de voornaamste feiten en gebeurtenissen in HR. Meteen hebt u ook een overzicht van de HR-evenementen die u niet mag missen.

Gratis in de mailbox voor wie zich registreert.