De Wereld Rond met Hilde Delmote (Procter & Gamble). “In het buitenland werken geeft mij energie”

HR Square 193
“Ik heb nog altijd iets met staal en ben nog altijd erg blij als ik een van onze Gillette-fabrieken kan bezoeken”, zegt Hilde Delmote via Skype vanuit Moskou. Ze mag dan wel al bijna haar volledige loopbaan in HR werken, haar achtergrond als burgerlijk ingenieur Metallurgie komt geregeld opnieuw bovendrijven. Ingenieur in HR Hoe ze dan toch in HR belandde? “Tijdens mijn studies nam ik deel aan een case study weekend met P&G en geraakte volledig in de ban van de onderneming. Ik merkte dat ik dezelfde principes en waarden had en nog steeds heb, dat is waarom ik hier nog altijd ben. P&G was het bedrijf waar ik wilde starten. Ik leerde toen ook de verschillende functies kennen en werd geïntrigeerd door de tagline van het HR-team, 'People performing at their peak'. Ik heb toen met een paar HR-verantwoordelijken gesproken en voelde de klik.”Toch werkte Delmote eerst een jaar...

Dit artikel is exclusief voor leden

Wilt u lid worden, dan kunt u kiezen uit twee formules: individueel of corporate lidmaatschap. Door uw lidmaatschap boort u een geweldige bron van informatie én van persoonlijke contacten aan.

Voor uzelf als HR-professional: het individueel lidmaatschap 

 • U ontvangt per jaar zes edities van het tijdschrift HR Square NL. 
 • U kan alle edities van het tijdschrift ook online lezen en downloaden.
 • U krijgt een aanzienlijke korting van op uw betalende deelname aan de workshops, trainingen, seminaries en congressen die HR Square organiseert.
 • U krijgt 10% korting op de standaardtarieven om uw HR-vacatures te publiceren op www.hrsquare.be en in de nieuwsbrief.
 • De individuele lidmaatschapsbijdrage voor één jaar is 249 € (+ 6% btw). 

Voor u én uw HR-collega’s: het corporate lidmaatschap 

 • U ontvangt per jaar zes edities van het tijdschrift HR Square NL op vijf namen en/of adressen binnen uw organisatie.
 • U en uw HR-collega’s kunnen alle edities van het tijdschrift ook online lezen en downloaden.
 • U en uw HR-collega’s krijgen een aanzienlijke korting op de betalende deelname aan de workshops, trainingen, seminaries en congressen die HR Square organiseert. 
 • U krijgt 20% korting op de standaardtarieven om uw HR-vacatures te publiceren op www.hrsquare.be en in de nieuwsbrief.
 • De bedrijfslidmaatschapsbijdrage voor één jaar is 699 € (+ 6% btw). 

Student?

 • Je bent student in een HRM-richting (HRM, personeelswerk, arbeids- en organisatiepsychologie…) aan één van de Vlaamse universiteiten of hogescholen?
 • Dan kan je één jaar lang gratis HR Square lezen. Laat je gegevens achter via dit formulier (let op: gebruik het e-mailadres van je universiteit of hogeschool) en je ontvangt vanaf de eerstvolgende oneven maand tweemaandelijks een editie van HR Square gedurende een jaar.

In de kijker

Aanmelden

Als lid van HR Square hebt u ook de mogelijkheid de digitale versie alsook de archieven van het tijdschrift te raadplegen via onze website.