De wereld rond met Loes Bresseleers (Johnson & Johnson). “De veerkracht van Zuid-Afrikanen is enorm”

HR Square 203 (maart-april 2021)
  Head of HR South Africa. Haar titel alleen al doet ons een vreugdesprongetje maken. Eindelijk olifanten en giraffen in HR Square! Het enthousiasme tempert snel wanneer we Loes Bresseleers niet vanuit het zonnige Johannesburg, maar wel vanuit het grijze… Antwerpen op het scherm zien verschijnen. Of de coronapandemie daar voor iets tussen zit? Eigenlijk moeten we het niet vragen. “Ik werk nog steeds voor de Zuid-Afrikaanse afdeling van Johnson & Johnson,” zegt ze, “maar dan wel vanuit België. Gezien de omstandigheden vonden we het beter om dicht bij de familie zijn. Onze terugkeer was een persoonlijke keuze, waar we vanuit het bedrijf alle steun voor kregen.” Talentstrategie Ook al verliep haar expatavontuur door de pandemie anders dan verwacht, toch is Loes Bresseleers tevreden over wat ze samen met haar team in Zuid-Afrika heeft kunnen verwezenlijken: “De opdracht was de HR-organisatie in lijn te brengen met hoe ze elders in...

In de kijker

Netto minstens 50 euro erbij vanaf 1 januari

Werkgevers nemen maatregelen tegen hoge energiekosten

Werknemers krijgen dit jaar gemiddeld 11 procent hogere bonus

Social media

Aanmelden

Als lid van HR Square hebt u ook de mogelijkheid de digitale versie alsook de archieven van het tijdschrift te raadplegen via onze website.

HR Square Nieuws: de newsletter die HRM in kaart en in uw mailbox brengt.

Iedere week bieden we een overzicht van de voornaamste feiten en gebeurtenissen in HR. Meteen hebt u ook een overzicht van de HR-evenementen die u niet mag missen.

Gratis in de mailbox voor wie zich registreert.