De wereld rond met Nancy Weltjens (Mubadala Investment Company). “Zowel mannen als vrouwen zijn hier ambitieus en gedreven”

HR Square 207 (november-december 2021)
“Het weer begint iets beter te worden. Het is hier niet meer zo warm, nog zo’n 35 graden”, vertelt Nancy Weltjens begin oktober vanuit haar appartement in Abu Dhabi. Ze woont en werkt er sinds september 2013. “Ik wilde altijd al graag in het buitenland werken, maar dat ik in het Midden-Oosten zou terechtkomen, had ik niet gedacht. Ik had veeleer Europa op het oog. Al is dat in HR niet evident als je de lokale taal niet spreekt”, zegt Weltjens. Ze postte haar cv op een jobsite en al vlug volgde een uitnodiging om te solliciteren bij Mubadala Investment Company, een investeringsmaatschappij opgericht door de regering van Abu Dhabi. Mubadala startte als vermogensfonds met een sterke lokale focus en die als doel had de economie van Abu Dhabi te diversifiëren en minder afhankelijk te maken van olie. Ondertussen is het bedrijf uitgegroeid tot een internationaal investeringsfonds dat actief is...

In de kijker

Social media

Aanmelden

Als lid van HR Square hebt u ook de mogelijkheid de digitale versie alsook de archieven van het tijdschrift te raadplegen via onze website.

HR Square Nieuws: de newsletter die HRM in kaart en in uw mailbox brengt.

Iedere week bieden we een overzicht van de voornaamste feiten en gebeurtenissen in HR. Meteen hebt u ook een overzicht van de HR-evenementen die u niet mag missen.

Gratis in de mailbox voor wie zich registreert.