De wereld rond met Tom Verbeke (Philip Morris International): Ook Japan heeft het hybride werken omarmd

HR Square 215 (maart-april 2023)
Tekst Hilde Vereecken Belgen nemen overal ter wereld HR-verantwoordelijkheden op. Sommigen zijn korte tijd in het buitenland, anderen hebben ons land definitief verlaten. In de Japanse hoofdstad Tokio vinden we Tom Verbeke, Head of People & Culture bij Philip Morris International. Als jonge dertiger woonde en werkte Tom Verbeke al eens drie jaar in Tokio. “Eerst werkte ik vanuit London voor Sony, tot ik een telefoontje kreeg van een van mijn vorige bazen met de boodschap dat ze me nodig hadden op het hoofdkantoor in Tokio. Ik was jong en heb er niet lang moeten over nadenken om het vliegtuig op te stappen”, zegt Verbeke. Sinds begin 2022 is hij terug in Tokio, samen met zijn Japanse echtgenote, en hun dochter en zoon. Hij is er Head of People & Culture op het Japanse hoofdkantoor van de Amerikaanse multinational Philip Morris International. Na zijn avontuur bij Sony kwam het gezin...

Dit artikel is exclusief voor leden

Bent u lid? Log dan in via onderstaande knop.

Wilt u lid worden, dan kunt u kiezen uit twee formules: individueel of corporate lidmaatschap. Door uw lidmaatschap boort u een geweldige bron van informatie én van persoonlijke contacten aan.

Voor uzelf als HR-professional: het individueel lidmaatschap 

  • U ontvangt per jaar zes edities van het tijdschrift HR Square NL.
  • U kan alle edities van het tijdschrift ook online lezen en downloaden.
  • U krijgt een aanzienlijke korting van op uw betalende deelname aan de workshops, trainingen, seminaries en congressen die HR Square organiseert.
  • U krijgt 10% korting op de standaardtarieven om uw HR-vacatures te publiceren op www.hrsquare.be en in de nieuwsbrief.
  • De individuele lidmaatschapsbijdrage voor één jaar is €265 (+ 6% btw).

Voor u én uw HR-collega’s: het corporate lidmaatschap 

  • U ontvangt per jaar zes edities van het tijdschrift HR Square NL op vijf namen en/of adressen binnen uw organisatie.
  • U en uw HR-collega’s kunnen alle edities van het tijdschrift ook online lezen en downloaden.
  • U en uw HR-collega’s krijgen een aanzienlijke korting op de betalende deelname aan de workshops, trainingen, seminaries en congressen die HR Square organiseert.
  • U krijgt 20% korting op de standaardtarieven om uw HR-vacatures te publiceren op www.hrsquare.be en in de nieuwsbrief.
  • De bedrijfslidmaatschapsbijdrage voor één jaar is €800 (+ 6% btw).

In de kijker

Social media

Aanmelden

Als lid van HR Square hebt u ook de mogelijkheid de digitale versie alsook de archieven van het tijdschrift te raadplegen via onze website.

HR Square Nieuws: de newsletter die HRM in kaart en in uw mailbox brengt.

Iedere week bieden we een overzicht van de voornaamste feiten en gebeurtenissen in HR. Meteen hebt u ook een overzicht van de HR-evenementen die u niet mag missen.

Gratis in de mailbox voor wie zich registreert.