Dijana Bacic (Barry Callebaut): “HR zit hier altijd mee aan tafel”

HR Square 208 (januari-februari 2022)
Zes kilogram chocolade: dat is wat een gemiddelde Belg elk jaar opsmikkelt. Ter vergelijking: in landen als India en China hebben we het over een jaarlijkse consumptie van honderd gram per persoon… Overigens zijn het de Zwitsers die de chocoladekroon spannen met hun jaarlijkse acht kilogram per persoon. Geen wonder dus dat EMEA binnen Barry Callebaut, met 2,2 miljoen ton verkoopvolume per jaar de grootste chocoladeproducent ter wereld, de grootste en belangrijkste regio is met zo’n één miljoen ton chocolade. En binnen EMEA ligt het zwaartepunt dan weer in België. Goed voor een vierde van de wereldwijde productie van de chocoladegigant. In ons land, waar ook de wortels van het bedrijf liggen, werken ongeveer 1800 medewerkers, onder meer in ’s werelds grootste chocoladefabriek in Wieze nabij Dendermonde. Het belang van ons land is in 2021 alleen maar groter geworden, met de bouw van het global distribution center langs de E17...

Dit artikel is exclusief voor leden

Wilt u lid worden, dan kunt u kiezen uit twee formules: individueel of corporate lidmaatschap. Door uw lidmaatschap boort u een geweldige bron van informatie én van persoonlijke contacten aan.

Voor uzelf als HR-professional: het individueel lidmaatschap 

 • U ontvangt per jaar zes edities van het tijdschrift HR Square NL. 
 • U kan alle edities van het tijdschrift ook online lezen en downloaden.
 • U krijgt een aanzienlijke korting van op uw betalende deelname aan de workshops, trainingen, seminaries en congressen die HR Square organiseert.
 • U krijgt 10% korting op de standaardtarieven om uw HR-vacatures te publiceren op www.hrsquare.be en in de nieuwsbrief.
 • De individuele lidmaatschapsbijdrage voor één jaar is 249 € (+ 6% btw). 

Voor u én uw HR-collega’s: het corporate lidmaatschap 

 • U ontvangt per jaar zes edities van het tijdschrift HR Square NL op vijf namen en/of adressen binnen uw organisatie.
 • U en uw HR-collega’s kunnen alle edities van het tijdschrift ook online lezen en downloaden.
 • U en uw HR-collega’s krijgen een aanzienlijke korting op de betalende deelname aan de workshops, trainingen, seminaries en congressen die HR Square organiseert. 
 • U krijgt 20% korting op de standaardtarieven om uw HR-vacatures te publiceren op www.hrsquare.be en in de nieuwsbrief.
 • De bedrijfslidmaatschapsbijdrage voor één jaar is 699 € (+ 6% btw). 

Student?

 • Je bent student in een HRM-richting (HRM, personeelswerk, arbeids- en organisatiepsychologie…) aan één van de Vlaamse universiteiten of hogescholen?
 • Dan kan je één jaar lang gratis HR Square lezen. Laat je gegevens achter via dit formulier (let op: gebruik het e-mailadres van je universiteit of hogeschool) en je ontvangt vanaf de eerstvolgende oneven maand tweemaandelijks een editie van HR Square gedurende een jaar.

In de kijker

Aanmelden

Als lid van HR Square hebt u ook de mogelijkheid de digitale versie alsook de archieven van het tijdschrift te raadplegen via onze website.