Dossier. 200!

HR Square 200
De allereerste HR Square verscheen zeventien jaar geleden. Vandaag hebt u het tweehonderdste nummer in handen. Om die bijzonder heuglijke gebeurtenis te vieren, hadden we u en alle andere HR Squareleden graag uitgenodigd voor een feest, met een hapje en een drankje, en – volledig volgens het HR Square-DNA waarvoor we al tweehonderd nummers bekend staan – een aantal interessante sprekers. De coronacrisis dwarsboomde echter onze plannen.Dat wil niet zeggen dat we deze mijlpaal zomaar laten passeren. Op de volgende zestien pagina’s blikken we terug op de begindagen van dit blad. Uit de eerste vijf nummers die in de loop van 2003 verschenen, pikten we acht interviews en namen opnieuw contact op met de gesprekpartners van toen. Hoe gaat het vandaagmet hen? Krijgen ze het schaamrood op de wangen als ze hun eigen woorden herlezen? Evolueerden hun ideeën? Wat weten ze vandaag dat hen toen veel tijd en energie zou...

In de kijker

Social media

Aanmelden

Als lid van HR Square hebt u ook de mogelijkheid de digitale versie alsook de archieven van het tijdschrift te raadplegen via onze website.

HR Square Nieuws: de newsletter die HRM in kaart en in uw mailbox brengt.

Iedere week bieden we een overzicht van de voornaamste feiten en gebeurtenissen in HR. Meteen hebt u ook een overzicht van de HR-evenementen die u niet mag missen.

Gratis in de mailbox voor wie zich registreert.