Dossier. Begin bij de basisvraag. Waarom wil je het Nieuwe Werken?

HR Square 134
Procos vormde al in 1999 een kantorencomplex om tot een moderne werkomgeving waarin het Nieuwe Werken (zonder dat het al zo genoemd werd) mogelijk moest zijn. Bijna 15 jaar ervaring met infrastructuur, inrichting én tevredenheid werpen een interessant licht op het thema. “Sommige klanten contacteren ons omdat ze gehoord hebben dat we goed zijn in inrichting”, zegt Wim Van Hove, partner bij Procos Group, gespecialiseerd in facilities planning en facilities management. “Ze willen dat we kleuren en meubilair helpen kiezen, maar stellen al gauw vast dat het ons om méér te doen is. Veranderen van gebouw, inrichting en infrastructuur doe je niet elk jaar. We zeggen dan ook meteen: denk goed na over je toekomstige manier van werken, het zal nog vele jaren duren vooraleer je daar opnieuw kan over denken.” Niet louter facility “Veel ondernemingen hebben ondertussen begrepen dat nieuwe kantoren en hun inrichting niet louter een aangelegenheid is...

In de kijker

Social media

Aanmelden

Als lid van HR Square hebt u ook de mogelijkheid de digitale versie alsook de archieven van het tijdschrift te raadplegen via onze website.

HR Square Nieuws: de newsletter die HRM in kaart en in uw mailbox brengt.

Iedere week bieden we een overzicht van de voornaamste feiten en gebeurtenissen in HR. Meteen hebt u ook een overzicht van de HR-evenementen die u niet mag missen.

Gratis in de mailbox voor wie zich registreert.