Dossier Belonen en (de)motiveren: The Sun Rising Company stelt beste workshopcase voor. “Niet alleen fiscale optimalisatie is belangrijk”

HR Square 116
Essentie ● Cawdor is een stabiel bedrijf, dat verankerd is in België en wil dat zo houden. Ook voor het HR-beleid is die Belgische verankering belangrijk. Ze bepaalt mee de keuzes op het vlak van verloning en optimalisatiemogelijkheden. ● Cawdor wil meer differentiëren, zowel in producten als markten, maar ook in de beloning van medewerkers. Tezelfdertijd is het belangrijk om de eenheid in het bedrijf te bewaren. Dat is immers één van de sterke punten. ● Cawdor wil efficiëntieverbeteringen stimuleren via prestatiegerelateerde beloning. Daarbij wordt gedacht aan cao 90, maar ook aan zorgvuldig gekozen KPI’s rond efficiënter samenwerken, waaraan bonussen gekoppeld kunnen worden. Ook deze keer werd er een halve dag uitgetrokken om de gesprokkelde kennis en inzichten toe te passen in een simulatie tijdens de befaamde HR Square Conference Workshop. De deelnemers vormden zes groepen, die zich een namiddag lang over een nieuwe loonstrategie voor een Belgisch beursgenoteerd bouwbedrijf...

In de kijker

Social media

Aanmelden

Als lid van HR Square hebt u ook de mogelijkheid de digitale versie alsook de archieven van het tijdschrift te raadplegen via onze website.

Abonneer en krijg meer!

Abonnees krijgen niet alleen 6x per jaar het HR Square magazine in de brievenbus, maar genieten daarbovenop ook van exclusieve PLUS-artikels en tal van andere voordelen!

HR Square Nieuws: de newsletter die HRM in kaart en in uw mailbox brengt.

Iedere week bieden we een overzicht van de voornaamste feiten en gebeurtenissen in HR. Meteen hebt u ook een overzicht van de HR-evenementen die u niet mag missen.

Gratis in de mailbox voor wie zich registreert.