Dossier Belonen en (de)motiveren: The Sun Rising Company stelt beste workshopcase voor. “Niet alleen fiscale optimalisatie is belangrijk”

HR Square 116
Essentie ● Cawdor is een stabiel bedrijf, dat verankerd is in België en wil dat zo houden. Ook voor het HR-beleid is die Belgische verankering belangrijk. Ze bepaalt mee de keuzes op het vlak van verloning en optimalisatiemogelijkheden. ● Cawdor wil meer differentiëren, zowel in producten als markten, maar ook in de beloning van medewerkers. Tezelfdertijd is het belangrijk om de eenheid in het bedrijf te bewaren. Dat is immers één van de sterke punten. ● Cawdor wil efficiëntieverbeteringen stimuleren via prestatiegerelateerde beloning. Daarbij wordt gedacht aan cao 90, maar ook aan zorgvuldig gekozen KPI’s rond efficiënter samenwerken, waaraan bonussen gekoppeld kunnen worden. Ook deze keer werd er een halve dag uitgetrokken om de gesprokkelde kennis en inzichten toe te passen in een simulatie tijdens de befaamde HR Square Conference Workshop. De deelnemers vormden zes groepen, die zich een namiddag lang over een nieuwe loonstrategie voor een Belgisch beursgenoteerd bouwbedrijf...

Dit artikel is exclusief voor leden

Wilt u lid worden, dan kunt u kiezen uit twee formules: individueel of corporate lidmaatschap. Door uw lidmaatschap boort u een geweldige bron van informatie én van persoonlijke contacten aan.

Voor uzelf als HR-professional: het individueel lidmaatschap 

 • U ontvangt per jaar zes edities van het tijdschrift HR Square NL. 
 • U kan alle edities van het tijdschrift ook online lezen en downloaden.
 • U krijgt een aanzienlijke korting van op uw betalende deelname aan de workshops, trainingen, seminaries en congressen die HR Square organiseert.
 • U krijgt 10% korting op de standaardtarieven om uw HR-vacatures te publiceren op www.hrsquare.be en in de nieuwsbrief.
 • De individuele lidmaatschapsbijdrage voor één jaar is 249 € (+ 6% btw). 

Voor u én uw HR-collega’s: het corporate lidmaatschap 

 • U ontvangt per jaar zes edities van het tijdschrift HR Square NL op vijf namen en/of adressen binnen uw organisatie.
 • U en uw HR-collega’s kunnen alle edities van het tijdschrift ook online lezen en downloaden.
 • U en uw HR-collega’s krijgen een aanzienlijke korting op de betalende deelname aan de workshops, trainingen, seminaries en congressen die HR Square organiseert. 
 • U krijgt 20% korting op de standaardtarieven om uw HR-vacatures te publiceren op www.hrsquare.be en in de nieuwsbrief.
 • De bedrijfslidmaatschapsbijdrage voor één jaar is 699 € (+ 6% btw). 

Student?

 • Je bent student in een HRM-richting (HRM, personeelswerk, arbeids- en organisatiepsychologie…) aan één van de Vlaamse universiteiten of hogescholen?
 • Dan kan je één jaar lang gratis HR Square lezen. Laat je gegevens achter via dit formulier (let op: gebruik het e-mailadres van je universiteit of hogeschool) en je ontvangt vanaf de eerstvolgende oneven maand tweemaandelijks een editie van HR Square gedurende een jaar.

In de kijker

Aanmelden

Als lid van HR Square hebt u ook de mogelijkheid de digitale versie alsook de archieven van het tijdschrift te raadplegen via onze website.