DOSSIER EVALUATIE. Klassiek evalueren van hedendaagse virtuele teams: “Is ons systeem dan toch niet zo old school?” (Jan Dillis, Devoteam)

HR Square 172
Een klassiek, formeel evaluatiesysteem voor moderne, virtuele teams? Devoteam bewijst dat het kan én werkt. Ook vandaag. “Ik zal vandaag het klassieke, formele evaluatiesysteem verdedigen”, maakt Jan Dillis, HR Director bij Devoteam, meteen duidelijk. Aangezien de organisatie heel wat consultants in dienst heeft, leiden managers er virtuele teams. “Bij Devoteam neemt de practice manager die rol op zich. Vaak zijn zij zelf deeltijds ook nog consultant. Als practice manager zijn ze echter ook verantwoordelijk voor het people management van een virtueel team. Onze consultants werken immers vaak bij klanten, soms voor enkele weken, anderen dan weer voor langere periodes bij dezelfde klant.”Devoteam is een ICT-consultancybedrijf, dochter van een Franse groep die ontstaan is in 1995. De groep telt zo’n 4500 medewerkers, verspreid over bijna 20 landen. De afdeling in België werd opgericht in 1999 en heeft momenteel ongeveer 300 medewerkers in dienst. Daar zal echter snel verandering in komen, want...

In de kijker

Social media

Aanmelden

Als lid van HR Square hebt u ook de mogelijkheid de digitale versie alsook de archieven van het tijdschrift te raadplegen via onze website.

Abonneer en krijg meer!

Abonnees krijgen niet alleen 6x per jaar het HR Square magazine in de brievenbus, maar genieten daarbovenop ook van exclusieve PLUS-artikels en tal van andere voordelen!

HR Square Nieuws: de newsletter die HRM in kaart en in uw mailbox brengt.

Iedere week bieden we een overzicht van de voornaamste feiten en gebeurtenissen in HR. Meteen hebt u ook een overzicht van de HR-evenementen die u niet mag missen.

Gratis in de mailbox voor wie zich registreert.