Dossier Gezond werken, gezond leven. Intercommunale Leiedal. Functioneringsgesprekken in openlucht

HR Square 176
“Met een doordacht gezondheidsbeleid streven we naar enthousiaste en weerbare medewerkers die op een positieve manier kunnen omgaan met de nodige werkdruk. Aangezien medewerkers een groot deel van hun tijd doorbrengen op het werk, is het dan ook logisch om als werkgever hen bewust te maken van het belang van gezonde voeding, voldoende beweging en ergonomisch werken”, argumenteert Koen Byttebier, voorzitter van Leiedal, het gezondheidsbeleid. De intercommunale voor streekontwikkeling in Zuid-West-Vlaanderen telt 76 medewerkers.Het gezondheidsbeleid maakt gebruik van verschillende strategieën. “Jaarlijks organiseren we tal van sensibiliserende activiteiten rond een breed gamma van gezondheidsthema’s, gaande van gezonde voeding over de gevaren van sedentair gedrag, roken en alcoholgebruik tot ergonomisch werken. Zo verspreiden we tips en tricks over de diverse gezondheidsthema’s. In het voorjaar van 2017 lag de focus op gezonde tussendoortjes en het doorbreken van zitgedrag. In het najaar namen de verschillende afdelingen en drie huispartners (Logo Leieland, W13 en zuidwest)...

Dit artikel is exclusief voor leden

Wilt u lid worden, dan kunt u kiezen uit twee formules: individueel of corporate lidmaatschap. Door uw lidmaatschap boort u een geweldige bron van informatie én van persoonlijke contacten aan.

Voor uzelf als HR-professional: het individueel lidmaatschap 

 • U ontvangt per jaar zes edities van het tijdschrift HR Square NL. 
 • U kan alle edities van het tijdschrift ook online lezen en downloaden.
 • U krijgt een aanzienlijke korting van op uw betalende deelname aan de workshops, trainingen, seminaries en congressen die HR Square organiseert.
 • U krijgt 10% korting op de standaardtarieven om uw HR-vacatures te publiceren op www.hrsquare.be en in de nieuwsbrief.
 • De individuele lidmaatschapsbijdrage voor één jaar is 249 € (+ 6% btw). 

Voor u én uw HR-collega’s: het corporate lidmaatschap 

 • U ontvangt per jaar zes edities van het tijdschrift HR Square NL op vijf namen en/of adressen binnen uw organisatie.
 • U en uw HR-collega’s kunnen alle edities van het tijdschrift ook online lezen en downloaden.
 • U en uw HR-collega’s krijgen een aanzienlijke korting op de betalende deelname aan de workshops, trainingen, seminaries en congressen die HR Square organiseert. 
 • U krijgt 20% korting op de standaardtarieven om uw HR-vacatures te publiceren op www.hrsquare.be en in de nieuwsbrief.
 • De bedrijfslidmaatschapsbijdrage voor één jaar is 699 € (+ 6% btw). 

Student?

 • Je bent student in een HRM-richting (HRM, personeelswerk, arbeids- en organisatiepsychologie…) aan één van de Vlaamse universiteiten of hogescholen?
 • Dan kan je één jaar lang gratis HR Square lezen. Laat je gegevens achter via dit formulier (let op: gebruik het e-mailadres van je universiteit of hogeschool) en je ontvangt vanaf de eerstvolgende oneven maand tweemaandelijks een editie van HR Square gedurende een jaar.

In de kijker

Aanmelden

Als lid van HR Square hebt u ook de mogelijkheid de digitale versie alsook de archieven van het tijdschrift te raadplegen via onze website.