Dossier. Het Nieuwe Werken bij Swift. “Het gaat om een echte cultuurverandering”

HR Square 134
Campus 2.1 is de projectnaam die bij Swift de volledige transitie naar het Nieuwe Werken dekt. Het totale project brengt wereldwijd ingrijpende veranderingen in faciliteiten, inrichting, werkorganisatie en bedrijfscultuur. Swift is een organisatie met hoofdzetel in Terhulpen, die instaat voor het verzenden van transacties tussen meer dan 12.000 financiële instellingen in 212 landen. “Campus verwijst naar de manier waarop een universiteit georganiseerd is”, zegt Florence Biaume, Campus 2.1-programmamanager bij Swift. “De bedrijvigheid gaat er arm in arm met individuele vrijheid. Met een gemeenschappelijk doel voor ogen, een duidelijke resultaatsgerichtheid. De 2.1 verwijst naar de toekomst, naar het innovatieve. En naar de interactiviteit tussen medewerkers, samenwerking en overleg. Vijf jaar geleden wou onze CEO af van de silomentaliteit die in onze faciliteiten heerste. We hadden drie gebouwen, dicht bijeen. Het liefst van al brachten we alles samen in één gebouw, maar we hebben er nu twee overgehouden. Vandaar: de campus. Om...

In de kijker

Social media

Aanmelden

Als lid van HR Square hebt u ook de mogelijkheid de digitale versie alsook de archieven van het tijdschrift te raadplegen via onze website.

HR Square Nieuws: de newsletter die HRM in kaart en in uw mailbox brengt.

Iedere week bieden we een overzicht van de voornaamste feiten en gebeurtenissen in HR. Meteen hebt u ook een overzicht van de HR-evenementen die u niet mag missen.

Gratis in de mailbox voor wie zich registreert.