Dossier Interim-HR-management: Karla Plas (Ad Rem Management). “Er is ruimte voor meer kwaliteit”

HR Square 96
Essentie ■ Motieven: onafhankelijkheid (en beter evenwicht tussen werk en privéleven). ■ Voordelen: vertrouwensrelatie met de klant die je sneller als een volwaardige partner ziet, objectiviteit en ervaringsrijkdom. ■ Nadelen: de bepaalde duur van de opdracht kan gevolgen hebben op het vertrouwen van het team. Bijkomend nadeel is dat je vereenzelvigd wordt met je laatste opdracht. Karla Plas begon haar interim-managerscarrière als European HR Director bij Chiquita Fresh Europe. Ze had toen al meer dan 23 jaar HR-werk in grote internationale bedrijven op haar cv. “De onafhankelijkheid die ik in mijn werk wou, zocht ik ook in de balans tussen werk en privé”, motiveert Plas haar carrièrewending. “Ik werk nu niet minder dan vroeger, maar beslis meer zelf over wat, hoeveel en wanneer. Ik heb, bijvoorbeeld, nu bewust niet onmiddellijk een nieuwe opdracht gezocht en bouw een rustperiode in. Daarnaast is er ook meer psychologische afstand en voel ik me...

In de kijker

Social media

Aanmelden

Als lid van HR Square hebt u ook de mogelijkheid de digitale versie alsook de archieven van het tijdschrift te raadplegen via onze website.

HR Square Nieuws: de newsletter die HRM in kaart en in uw mailbox brengt.

Iedere week bieden we een overzicht van de voornaamste feiten en gebeurtenissen in HR. Meteen hebt u ook een overzicht van de HR-evenementen die u niet mag missen.

Gratis in de mailbox voor wie zich registreert.