Dossier Jeffrey Pfeffer. ‘Mensen maken het verschil’. Investeren in talent

HR Square 135
Als inleiding voor de masterclass van Jeffrey Pfeffer stelden Luc Sels (decaan van de faculteit Economie en Bedrijfswetenschappen van de KU Leuven) en Lut Crijns (managing director HR en interne communicatie van Acerta Consult) hun nieuwste boek voor: ‘Mensen maken het verschil – Of hoe u meer rendement uit talent haalt’. De auteurs houden een pleidooi om ondanks de economische crisis toch aandacht te blijven hebben voor talent en talentmanagement. ‘Mensen maken het verschil’ is onderbouwd met wetenschappelijke inzichten die worden verduidelijkt met voorbeelden uit de praktijk. Hiermee sluiten Sels en Crijns naadloos aan bij de rode draad doorheen de masterclass van Pfeffer, waarin de Amerikaanse managementdenker uitvoerig toelichting gaf bij de ‘return on investment’ van HRM. Centraal in zijn – solide wetenschappelijk onderbouwd – pleidooi staat dat organisaties beduidend betere prestaties en financiële resultaten boeken als ze meer aandacht besteden aan werknemers. Wie medewerkers vertrouwt, hen de nodige opleiding...

In de kijker

Social media

Aanmelden

Als lid van HR Square hebt u ook de mogelijkheid de digitale versie alsook de archieven van het tijdschrift te raadplegen via onze website.

HR Square Nieuws: de newsletter die HRM in kaart en in uw mailbox brengt.

Iedere week bieden we een overzicht van de voornaamste feiten en gebeurtenissen in HR. Meteen hebt u ook een overzicht van de HR-evenementen die u niet mag missen.

Gratis in de mailbox voor wie zich registreert.