Dossier Leiders van Morgen – Case Arvesta. Op zoek naar zuurstof en nieuwe ideeën

HR Square 207 (november-december 2021)
  In oktober ging de derde lichting young grads aan de slag binnen Arvesta. Wat was het idee achter dit initiatief? “Arvesta is een gevestigde waarde in zowel België als in de buurlanden en we zien dat er in onze markt snelle veranderingen zijn: zowel technologische vernieuwingen als innovaties in land- en tuinbouw”, legt Talent Manager Mick Stallaert, verantwoordelijk voor het Young Graduate Program, uit. “Daarom zijn we altijd op zoek naar toptalenten die ons bedrijf kunnen versterken en die zuurstof, nieuwe ideeën en een nieuwe mindset binnenbrengen in onze organisatie. Bovendien willen die young grads een betekenisvolle impact maken in de land- en tuinbouwindustrie.” “We merken ook dat veel grote bedrijven zo’n programma hebben”, vult zijn collega Louise De Wulf, Talent Acquisition Lead bij Arvesta, aan. “Bovendien zijn er veel pas afgestudeerden die daar bewust op zoek naar zijn. Het is namelijk een unieke kans om te ontdekken waar...

Dit artikel is exclusief voor leden

Bent u lid? Log dan in via onderstaande knop.

Wilt u lid worden, dan kunt u kiezen uit twee formules: individueel of corporate lidmaatschap. Door uw lidmaatschap boort u een geweldige bron van informatie én van persoonlijke contacten aan.

Voor uzelf als HR-professional: het individueel lidmaatschap 

  • U ontvangt per jaar zes edities van het tijdschrift HR Square NL.
  • U kan alle edities van het tijdschrift ook online lezen en downloaden.
  • U krijgt een aanzienlijke korting van op uw betalende deelname aan de workshops, trainingen, seminaries en congressen die HR Square organiseert.
  • U krijgt 10% korting op de standaardtarieven om uw HR-vacatures te publiceren op www.hrsquare.be en in de nieuwsbrief.
  • De individuele lidmaatschapsbijdrage voor één jaar is €265 (+ 6% btw).

Voor u én uw HR-collega’s: het corporate lidmaatschap 

  • U ontvangt per jaar zes edities van het tijdschrift HR Square NL op vijf namen en/of adressen binnen uw organisatie.
  • U en uw HR-collega’s kunnen alle edities van het tijdschrift ook online lezen en downloaden.
  • U en uw HR-collega’s krijgen een aanzienlijke korting op de betalende deelname aan de workshops, trainingen, seminaries en congressen die HR Square organiseert.
  • U krijgt 20% korting op de standaardtarieven om uw HR-vacatures te publiceren op www.hrsquare.be en in de nieuwsbrief.
  • De bedrijfslidmaatschapsbijdrage voor één jaar is €800 (+ 6% btw).

In de kijker

Social media

Aanmelden

Als lid van HR Square hebt u ook de mogelijkheid de digitale versie alsook de archieven van het tijdschrift te raadplegen via onze website.

HR Square Nieuws: de newsletter die HRM in kaart en in uw mailbox brengt.

Iedere week bieden we een overzicht van de voornaamste feiten en gebeurtenissen in HR. Meteen hebt u ook een overzicht van de HR-evenementen die u niet mag missen.

Gratis in de mailbox voor wie zich registreert.