Dossier Leiders van Morgen – Case Umicore. “Kansen grijpen en blijven leren, dat is de rode draad”

HR Square 207 (november-december 2021)
  Op een krappe arbeidsmarkt is een technologische speler als Umicore voortdurend op zoek naar technisch talent. Maar met het Young Graduate Programma wil het bedrijf ook andere profielen aantrekken. Dat vertelt Inge Van Antwerpen, Manager Young Talent & Onboarding. “We splitsen ons programma op. Enerzijds is er een programma voor de technische young grads, anderzijds voor de businessprofielen. En dan zijn er nog de IT’ers waarvoor we een beroep doen op een externe partner.” “Ons doelpubliek bestaat uit ambitieuze jongeren die van de universiteit komen, zeer ondernemend zijn en breed willen denken. We zoeken schoolverlaters met leiderschapspotentieel en sociale skills. Het zijn masters die bijvoorbeeld een Erasmus of manama deden, die zichzelf al wat gestretcht hebben. Als ze later bij Umicore aan de slag zijn, gaan ze dat ook doen. En we willen mensen die zich daar comfortabel bij voelen, die daar gelukkig van worden.” Twee fronten Inge Van...

Dit artikel is exclusief voor leden

Bent u lid? Log dan in via onderstaande knop.

Wilt u lid worden, dan kunt u kiezen uit twee formules: individueel of corporate lidmaatschap. Door uw lidmaatschap boort u een geweldige bron van informatie én van persoonlijke contacten aan.

Voor uzelf als HR-professional: het individueel lidmaatschap 

  • U ontvangt per jaar zes edities van het tijdschrift HR Square NL.
  • U kan alle edities van het tijdschrift ook online lezen en downloaden.
  • U krijgt een aanzienlijke korting van op uw betalende deelname aan de workshops, trainingen, seminaries en congressen die HR Square organiseert.
  • U krijgt 10% korting op de standaardtarieven om uw HR-vacatures te publiceren op www.hrsquare.be en in de nieuwsbrief.
  • De individuele lidmaatschapsbijdrage voor één jaar is €265 (+ 6% btw).

Voor u én uw HR-collega’s: het corporate lidmaatschap 

  • U ontvangt per jaar zes edities van het tijdschrift HR Square NL op vijf namen en/of adressen binnen uw organisatie.
  • U en uw HR-collega’s kunnen alle edities van het tijdschrift ook online lezen en downloaden.
  • U en uw HR-collega’s krijgen een aanzienlijke korting op de betalende deelname aan de workshops, trainingen, seminaries en congressen die HR Square organiseert.
  • U krijgt 20% korting op de standaardtarieven om uw HR-vacatures te publiceren op www.hrsquare.be en in de nieuwsbrief.
  • De bedrijfslidmaatschapsbijdrage voor één jaar is €800 (+ 6% btw).

In de kijker

Social media

Aanmelden

Als lid van HR Square hebt u ook de mogelijkheid de digitale versie alsook de archieven van het tijdschrift te raadplegen via onze website.

HR Square Nieuws: de newsletter die HRM in kaart en in uw mailbox brengt.

Iedere week bieden we een overzicht van de voornaamste feiten en gebeurtenissen in HR. Meteen hebt u ook een overzicht van de HR-evenementen die u niet mag missen.

Gratis in de mailbox voor wie zich registreert.