Dossier Licht op Leren. Interview met Vlaams minister-president Kris Peeters. “Er komt een persoonlijk ontwikkelingsplan voor elke Vlaming”

HR Square 101
Met de conferentie wil het VOV – Lerend Netwerk nagaan in welke mate het beleid en de dagelijkse praktijk op elkaar aansluiten en hoe ze elkaar kunnen versterken. Het beleidskader van ‘Vlaanderen in Actie’ (ViA) dient als uitgangspunt. Welke beleidspistes kiest de Vlaamse regering dan? Aan wie kunnen we dat beter vragen dan aan minister-president Kris Peeters (CD&V)? Welke hefbomen ziet hij om deze verzuchtingen (innovatie, ‘levenslang leren’, langer werken, betere opleidingen) waar te maken? Minister-president Kris Peeters: “Met Vlaanderen in Actie willen we onze regio voorbereiden op de grote uitdagingen van de toekomst om onze welvaart te vrijwaren. Die uitdagingen zijn niet gering, dat mogen we niet uit het oog verliezen. Gelukkig hebben we wel sterke troeven in handen om ze te kunnen aangaan. Vlaanderen kan immers prat gaan op het talent en de competenties van onze mensen. Zij zijn onze belangrijkste grondstoffen. We zouden dus gek zijn, mochten...

In de kijker

Netto minstens 50 euro erbij vanaf 1 januari

Werkgevers nemen maatregelen tegen hoge energiekosten

Werknemers krijgen dit jaar gemiddeld 11 procent hogere bonus

Social media

Aanmelden

Als lid van HR Square hebt u ook de mogelijkheid de digitale versie alsook de archieven van het tijdschrift te raadplegen via onze website.

HR Square Nieuws: de newsletter die HRM in kaart en in uw mailbox brengt.

Iedere week bieden we een overzicht van de voornaamste feiten en gebeurtenissen in HR. Meteen hebt u ook een overzicht van de HR-evenementen die u niet mag missen.

Gratis in de mailbox voor wie zich registreert.