Dossier mentaal welzijn in onzekere tijden

HR Square 201
Dat heeft grote impact op medewerkers. We vragen hen om thuis te werken terwijl ze al een hele carrière naar kantoor komen. Ze vangen kinderen op die ook liever op school hadden gezeten bij hun vrienden. Komt men toch naar het werk, dan zijn daar al die bijkomende regels over afstand en looprichtingen, en betekent clean desk plots ook dat de werknemer zijn bureau ontsmet voor hij naar huis gaat. En dan hebben we het nog niet gehad over de onzekerheid die deze crisis met zich meebrengt. Zal ik morgen nog een job hebben? Hoe ziet mijn inkomen er volgend jaar uit? Maar ook: zal ik zelf ook ernstig ziek worden?Er komt véél druk op de schouders van de medewerkers, die bovenop deze crisis ook gewoon hun werk willen doen. Het mentaal welzijn moet in deze context extra aandacht krijgen. Daar gaat dit dossier over: wat is de impact op...

In de kijker

Aantal telewerkers in de EU verdubbeld

Bonussen van CEO’s amper gekoppeld aan milieuprestaties

Netto minstens 50 euro erbij vanaf 1 januari

Social media

Aanmelden

Als lid van HR Square hebt u ook de mogelijkheid de digitale versie alsook de archieven van het tijdschrift te raadplegen via onze website.

HR Square Nieuws: de newsletter die HRM in kaart en in uw mailbox brengt.

Iedere week bieden we een overzicht van de voornaamste feiten en gebeurtenissen in HR. Meteen hebt u ook een overzicht van de HR-evenementen die u niet mag missen.

Gratis in de mailbox voor wie zich registreert.