Dossier. Meubelen voor elk soort werk. Design op maat van flexibel werken

HR Square 134
“Flexibel werken? Dat betekent op maat van je medewerkers en van hun verschillende activiteiten. We hebben bijvoorbeeld een grote tafel ontworpen met als functionaliteit dat mensen er heel vlug aan de slag kunnen. In het middengedeelte zitten alle stroomvoorzieningen. Inpluggen en je bent vertrokken. De poten van de tafel zijn teruggezet, zodat de beschikbare zitplaatsen optimaal benut kunnen worden met een maximale beenruimte. Het is er ideaal om samen te lunchen, maar ook om er even te overleggen of een springuur ten volle te benutten. De stoelen zijn comfortabel, maar hoeven niet verstelbaar te zijn. Je zit daar immers niet lang.” Aan het woord is Remy Schepens, managing director van designbedrijf Vitra Belux. “Uiteraard moet de ideale persoonlijke instelling wel mogelijk zijn voor de werkplekken waar mensen langere tijd aan de slag zijn. Sommigen werken graag aan een hoge tafel, anderen aan een lage. Soms willen mensen zich even concentreren...

In de kijker

Social media

Aanmelden

Als lid van HR Square hebt u ook de mogelijkheid de digitale versie alsook de archieven van het tijdschrift te raadplegen via onze website.

HR Square Nieuws: de newsletter die HRM in kaart en in uw mailbox brengt.

Iedere week bieden we een overzicht van de voornaamste feiten en gebeurtenissen in HR. Meteen hebt u ook een overzicht van de HR-evenementen die u niet mag missen.

Gratis in de mailbox voor wie zich registreert.