Dossier. Michel De Coster (SFR, ZapFi, De Mens). “Ik ken veel managers die niet graag met mensen werken”

HR Square 138
Michel De Coster heeft al een carrière van om en bij de 30 jaar achter de rug. Een twintigtal jaar daarvan zat hij in managementposities van verschillend allooi. Business unit manager, zaakvoerder, oprichter, vicepresident en CEO – het zijn watertjes die hij stuk voor stuk doorzwommen heeft bij een resem organisaties. Het bekendst is hij zonder twijfel van zijn passage als executive vicepresident bij Belgacom, en van zijn baslijnen bij De Mens, het Nederlandstalige rocktrio dat De Coster vormt met zanger-gitarist Frank Vander linden en drummer Dirk Jans. U kent beslist hun klassieker ‘Irene’. Maar Michel De Coster was ook topmanager bij COLT Telecom, CEO bij BT Global Services en was dat tot voor kort ook bij internetmarketingbedrijf ZapFi. Daar is hij nu uitvoerend voorzitter, omdat hij ondertussen een nieuwe stevige uitdaging aangegaan is als commercieel directeur bij de Société Française de Radiotéléphonie (SFR), de op één na grootste aanbieder...

In de kijker

Social media

Aanmelden

Als lid van HR Square hebt u ook de mogelijkheid de digitale versie alsook de archieven van het tijdschrift te raadplegen via onze website.

HR Square Nieuws: de newsletter die HRM in kaart en in uw mailbox brengt.

Iedere week bieden we een overzicht van de voornaamste feiten en gebeurtenissen in HR. Meteen hebt u ook een overzicht van de HR-evenementen die u niet mag missen.

Gratis in de mailbox voor wie zich registreert.