Dossier Mobiliteit

HR Square 190
Je bedrijf zal maar aan de roemruchte A12 liggen. Jawel, de Boomsesteenweg, die oude autowegtussen Brussel en Antwerpen die niet kan kiezen tussen autoweg en gewestweg met om dehaverklap kruispunten. Je moet die weg eens proberen te kruisen te voet of met de fiets. Zelfs metde vele verkeerslichten is dat absoluut geen sinecure. Ja, na een zoveelste dodelijk ongeval is delichtregeling nu een beetje aangepast, met als gevolg dat de weg nu ook buiten de spits grotendeelsstil staat. Weet dan ook dat er heel wat gespecialiseerde verkooppunten, winkels, kmo’s enevengoed uit de kluiten gewassen ondernemingen zich bevinden langs of in de onmiddellijke buurtvan al dat fileleed en die hoge dosis onveiligheid. Het jammere is dat dit nog maar één ‘voorbeeld’is van zoveel georganiseerde onveiligheid in dit lage landje. Iedereen weet het, maar over de juisteingrepen wordt al 30 jaar of zelfs langer gepalaverd, zonder dat er een steen verlegd wordt....

In de kijker

Social media

Aanmelden

Als lid van HR Square hebt u ook de mogelijkheid de digitale versie alsook de archieven van het tijdschrift te raadplegen via onze website.

HR Square Nieuws: de newsletter die HRM in kaart en in uw mailbox brengt.

Iedere week bieden we een overzicht van de voornaamste feiten en gebeurtenissen in HR. Meteen hebt u ook een overzicht van de HR-evenementen die u niet mag missen.

Gratis in de mailbox voor wie zich registreert.