Dossier Mobiliteit – Case: Beci

HR Square 190
Beci – voluit Brussels Enterprise Commerce & Industry – is het merk achter de alliantie tussen het Verbond van Ondernemingen en de Kamer van Koophandel van Brussel, zoals Voka dat is in Vlaanderen. Ischa Lambrechts is er adviseur mobiliteit, wat wil zeggen dat hij de Brusselse bedrijven vertegenwoordigt ten opzichte van derden, maar ook de Brusselse bedrijven begeleidt die op zoek zijn naar mobiliteitsoplossingen. Mobiliteit is in het gewest een belangrijk thema, benadrukt Lambrechts. “Ongeveer 50 procent van de jobs in Brussel wordt uitgevoerd door pendelaars. De bereikbaarheid van Brussel is dus enorm belangrijk. In 2016 bleek nog uit een enquête dat ongeveer 60 procent van de Brusselse werkgevers eraan denkt om Brussel te verlaten wegens de mobiliteitsproblematiek. De werknemers zien het niet meer zitten om zo veel in de file te staan of afhankelijk te zijn van de onregelmatigheden die gepaard gaan met het openbaar vervoer. Dat beginnen de...

In de kijker

Social media

Aanmelden

Als lid van HR Square hebt u ook de mogelijkheid de digitale versie alsook de archieven van het tijdschrift te raadplegen via onze website.

HR Square Nieuws: de newsletter die HRM in kaart en in uw mailbox brengt.

Iedere week bieden we een overzicht van de voornaamste feiten en gebeurtenissen in HR. Meteen hebt u ook een overzicht van de HR-evenementen die u niet mag missen.

Gratis in de mailbox voor wie zich registreert.