Dossier Mobiliteit- Case: Miko

HR Square 190
''Wij kennen eigenlijk vooral de voordelen van de mobiliteitsproblemen. Regelmatig hebben we mensen die hier solliciteren omdat ze het beu zijn om alle dagen naar Antwerpen te moeten rijden...” Johan Vandervee, HR Director bij Miko, ziet de ‘filevluchtelingen’ graag komen. Dat wil wel niet zeggen dat mobiliteit niet ook op zijn agenda staat. Miko is vooral gekend als koffiebranderij, maar de onderneming realiseert bijna evenveel omzet met de productie van verpakkingen voor voedingswaren. In ons land werken er zo’n 340 medewerkers voor de onderneming, vooral op het hoofdkantoor in Turnhout, maar ook in Kuurne en Mechelen. Daarnaast zijn er nog activiteiten in 12 andere landen. Heel de groep telt zo’n 1200 werknemers.Toen de provincie Antwerpen een mobiscan aanbood, was dat voor Miko het startsignaal om het woon-werkverkeer van mensen te analyseren én op zoek te gaan voor alternatieven voor de wagen. De onderneming merkte immers dat door het groot aantal...

In de kijker

Social media

Aanmelden

Als lid van HR Square hebt u ook de mogelijkheid de digitale versie alsook de archieven van het tijdschrift te raadplegen via onze website.

HR Square Nieuws: de newsletter die HRM in kaart en in uw mailbox brengt.

Iedere week bieden we een overzicht van de voornaamste feiten en gebeurtenissen in HR. Meteen hebt u ook een overzicht van de HR-evenementen die u niet mag missen.

Gratis in de mailbox voor wie zich registreert.