Dossier Mobiliteit – Elektrisch rijden: Bij ieder profiel past een elektrische auto

HR Square 210 (mei-juni 2022)
Geen mobiliteitsbeleid zonder vlootbeheer en geen duurzame toekomst zonder elektrificatie. Om die reden nodigde HR Square Vincent Vanden Bossche, EV Manager bij Arval BNP Paribas Fortis Group, uit op het seminarie ‘Een nieuwe kijk op mobiliteit’. Hij schetste een helder beeld van de nogal verwarrende leasingmarkt. Brandstof, hybride, elektrisch… Wat hem betreft is de toekomst duidelijk dat laatste. Het is groen. Het is aangenaam. Je bent er overal welkom mee. Vincent Vanden Bossche haalt heel wat argumenten aan om over te stappen op een elektrisch wagenpark. “Ook op technologisch vlak gaan we met rasse schreden vooruit. Er zijn nu wagens op de markt die elektriciteit kunnen stockeren. De laadinfrastructuur en wetgeving zullen mee in die richting evolueren”, klinkt het. Want vandaag is die wetgeving vooral bezig met het belonen van bedrijven die de stap zetten en het straffen van degene die dat niet doen. Maar Rome werd niet in één...

In de kijker

Social media

Aanmelden

Als lid van HR Square hebt u ook de mogelijkheid de digitale versie alsook de archieven van het tijdschrift te raadplegen via onze website.

HR Square Nieuws: de newsletter die HRM in kaart en in uw mailbox brengt.

Iedere week bieden we een overzicht van de voornaamste feiten en gebeurtenissen in HR. Meteen hebt u ook een overzicht van de HR-evenementen die u niet mag missen.

Gratis in de mailbox voor wie zich registreert.