Dossier Mobiliteit – Elektrisch rijden: Bij ieder profiel past een elektrische auto

HR Square 210 (mei-juni 2022)
Geen mobiliteitsbeleid zonder vlootbeheer en geen duurzame toekomst zonder elektrificatie. Om die reden nodigde HR Square Vincent Vanden Bossche, EV Manager bij Arval BNP Paribas Fortis Group, uit op het seminarie ‘Een nieuwe kijk op mobiliteit’. Hij schetste een helder beeld van de nogal verwarrende leasingmarkt. Brandstof, hybride, elektrisch… Wat hem betreft is de toekomst duidelijk dat laatste. Het is groen. Het is aangenaam. Je bent er overal welkom mee. Vincent Vanden Bossche haalt heel wat argumenten aan om over te stappen op een elektrisch wagenpark. “Ook op technologisch vlak gaan we met rasse schreden vooruit. Er zijn nu wagens op de markt die elektriciteit kunnen stockeren. De laadinfrastructuur en wetgeving zullen mee in die richting evolueren”, klinkt het. Want vandaag is die wetgeving vooral bezig met het belonen van bedrijven die de stap zetten en het straffen van degene die dat niet doen. Maar Rome werd niet in één...

Dit artikel is exclusief voor leden

Wilt u lid worden, dan kunt u kiezen uit twee formules: individueel of corporate lidmaatschap. Door uw lidmaatschap boort u een geweldige bron van informatie én van persoonlijke contacten aan.

Voor uzelf als HR-professional: het individueel lidmaatschap 

 • U ontvangt per jaar zes edities van het tijdschrift HR Square NL. 
 • U kan alle edities van het tijdschrift ook online lezen en downloaden.
 • U krijgt een aanzienlijke korting van op uw betalende deelname aan de workshops, trainingen, seminaries en congressen die HR Square organiseert.
 • U krijgt 10% korting op de standaardtarieven om uw HR-vacatures te publiceren op www.hrsquare.be en in de nieuwsbrief.
 • De individuele lidmaatschapsbijdrage voor één jaar is 249 € (+ 6% btw). 

Voor u én uw HR-collega’s: het corporate lidmaatschap 

 • U ontvangt per jaar zes edities van het tijdschrift HR Square NL op vijf namen en/of adressen binnen uw organisatie.
 • U en uw HR-collega’s kunnen alle edities van het tijdschrift ook online lezen en downloaden.
 • U en uw HR-collega’s krijgen een aanzienlijke korting op de betalende deelname aan de workshops, trainingen, seminaries en congressen die HR Square organiseert. 
 • U krijgt 20% korting op de standaardtarieven om uw HR-vacatures te publiceren op www.hrsquare.be en in de nieuwsbrief.
 • De bedrijfslidmaatschapsbijdrage voor één jaar is 699 € (+ 6% btw). 

Student?

 • Je bent student in een HRM-richting (HRM, personeelswerk, arbeids- en organisatiepsychologie…) aan één van de Vlaamse universiteiten of hogescholen?
 • Dan kan je één jaar lang gratis HR Square lezen. Laat je gegevens achter via dit formulier (let op: gebruik het e-mailadres van je universiteit of hogeschool) en je ontvangt vanaf de eerstvolgende oneven maand tweemaandelijks een editie van HR Square gedurende een jaar.

In de kijker

Aanmelden

Als lid van HR Square hebt u ook de mogelijkheid de digitale versie alsook de archieven van het tijdschrift te raadplegen via onze website.