Dossier Mobiliteit – UZ Brussel: duurzaam bereikbaar 

HR Square 210 (mei-juni 2022)
Het totaal aantal medewerkers dat met de auto tot op de site in Jette rijdt niet laten stijgen, ook al groeit het ziekenhuis, dat is waar Nico Van Elzen mee bezig is. Geen makkelijke opdracht. Hoe de mobiliteitscoördinator er toch in slaagt, vertelde hij op het seminarie ‘Een nieuwe kijk op mobiliteit’ van HR Square. Een boeiende lezing over files en honingmaatregelen, over fietsen en openbaar vervoer, over openbare werken en persoonlijk advies.  De uitdaging voor Nico Van Elzen is niet min: het UZ Brussel ligt op 700 meter van de Brusselse ring, en op slechte dagen – verkeerslichten die niet mee willen, ongevallen… – kan het tot een uur duren om van de parking op de ring te geraken. Een half uur is geen uitzondering. Alternatieven voor de wagen? Er is niet meteen een treinstation in de buurt, al stoppen er wel trams en bussen voor de ingang van de...

In de kijker

Social media

Aanmelden

Als lid van HR Square hebt u ook de mogelijkheid de digitale versie alsook de archieven van het tijdschrift te raadplegen via onze website.

HR Square Nieuws: de newsletter die HRM in kaart en in uw mailbox brengt.

Iedere week bieden we een overzicht van de voornaamste feiten en gebeurtenissen in HR. Meteen hebt u ook een overzicht van de HR-evenementen die u niet mag missen.

Gratis in de mailbox voor wie zich registreert.