Dossier Opleiding & Ontwikkeling. Case: talentmanagement bij CMAST. Talent verbinden met innovatie

HR Square 167
  CMAST uit Temse is een projectmanagement- en consultancybedrijf actief in healthcare en life sciences. Het bedrijf begeleidt het onderzoek naar én de ontwikkeling van nieuwe producten door de levenscyclus te optimaliseren en zo te versnellen. “We geven advies, projectmanagement en IT-oplossingen, zowel in de onderzoek- en ontwikkelingsfase, als in de logistieke- en distributieketen. Daarnaast leggen we ons toe op het samenbrengen van de juiste partners binnen life sciences en daarbuiten om innovatieve producten en diensten te ontwikkelen in de gezondheidssector”, legt Nadia De Wilde uit, HR-director en managing partner bij CMAST. Samen met haar echtgenoot, Glenn Van Dael, startte Nadia De Wilde het bedrijf in 2008. De voorbije acht jaar kende de onderneming een fenomenale groei, wat een nominatie tot Trends Gazelle opleverde en de titel van KMO-Laureaat Oost-Vlaanderen 2016-2017. Elk jaar verdubbelde het aantal medewerkers zowat. In 2016 ging het van 40 naar 90. Medewerkers, die bovendien ook...

Dit artikel is exclusief voor leden

Wilt u lid worden, dan kunt u kiezen uit twee formules: individueel of corporate lidmaatschap. Door uw lidmaatschap boort u een geweldige bron van informatie én van persoonlijke contacten aan.

Voor uzelf als HR-professional: het individueel lidmaatschap 

 • U ontvangt per jaar zes edities van het tijdschrift HR Square NL. 
 • U kan alle edities van het tijdschrift ook online lezen en downloaden.
 • U krijgt een aanzienlijke korting van op uw betalende deelname aan de workshops, trainingen, seminaries en congressen die HR Square organiseert.
 • U krijgt 10% korting op de standaardtarieven om uw HR-vacatures te publiceren op www.hrsquare.be en in de nieuwsbrief.
 • De individuele lidmaatschapsbijdrage voor één jaar is 249 € (+ 6% btw). 

Voor u én uw HR-collega’s: het corporate lidmaatschap 

 • U ontvangt per jaar zes edities van het tijdschrift HR Square NL op vijf namen en/of adressen binnen uw organisatie.
 • U en uw HR-collega’s kunnen alle edities van het tijdschrift ook online lezen en downloaden.
 • U en uw HR-collega’s krijgen een aanzienlijke korting op de betalende deelname aan de workshops, trainingen, seminaries en congressen die HR Square organiseert. 
 • U krijgt 20% korting op de standaardtarieven om uw HR-vacatures te publiceren op www.hrsquare.be en in de nieuwsbrief.
 • De bedrijfslidmaatschapsbijdrage voor één jaar is 699 € (+ 6% btw). 

Student?

 • Je bent student in een HRM-richting (HRM, personeelswerk, arbeids- en organisatiepsychologie…) aan één van de Vlaamse universiteiten of hogescholen?
 • Dan kan je één jaar lang gratis HR Square lezen. Laat je gegevens achter via dit formulier (let op: gebruik het e-mailadres van je universiteit of hogeschool) en je ontvangt vanaf de eerstvolgende oneven maand tweemaandelijks een editie van HR Square gedurende een jaar.

In de kijker

Aanmelden

Als lid van HR Square hebt u ook de mogelijkheid de digitale versie alsook de archieven van het tijdschrift te raadplegen via onze website.