Dossier ‘Schep uw eigen werkklimaat’: HR Square November Conference over arbeidsrelaties. Schep uw eigen werkklimaat

HR Square 106
Ook in deze editie leidde conferentievoorzitter Wim De Vilder de werkzaamheden in goede banen. Bij de sprekers vonden we de zeer succesvolle mix van onderzoekers, juristen en andere experts, vakbonden, werkgevers en uiteraard een plejade van HR-managers met markante en vooral leerrijke praktijkgetuigenissen. Ook Tom Debusschere, de CEO die Deceuninck Plastics opnieuw op het juiste spoor zette, bracht er het relaas van zijn resolute ‘veranderingsmanagement’. Onder het motto ‘schep uw eigen werkklimaat’ werd er gesproken en gedebatteerd over het formeel en informeel overleg op organisatieniveau, over de politieke remmen en stimuli, de sociaaljuridische context, de rol van de bedrijfscultuur, de nooit te onderschatten impact van psychologie en communicatie, de belangrijkste aandachtspunten in de dagelijkse praktijk en uiteraard over de concrete acties van het personeelsbeleid. En ook nu weer werd er een halve dag uitgetrokken om de gesprokkelde kennis en inzichten toe te passen in een simulatie tijdens de befaamde November...

In de kijker

Social media

Aanmelden

Als lid van HR Square hebt u ook de mogelijkheid de digitale versie alsook de archieven van het tijdschrift te raadplegen via onze website.

HR Square Nieuws: de newsletter die HRM in kaart en in uw mailbox brengt.

Iedere week bieden we een overzicht van de voornaamste feiten en gebeurtenissen in HR. Meteen hebt u ook een overzicht van de HR-evenementen die u niet mag missen.

Gratis in de mailbox voor wie zich registreert.