Dossier: Teams (her)opbouwen

HR Square 205 (juli-augustus 2021)
In maart vorig jaar kregen medewerkers een laptop mee naar huis, samen met de opdracht al wat tot dan op kantoor gebeurde van thuis te doen. Zij sprongen in het diepe en toonden zich doorheen heel de crisis bijzonder zelfredzaam in erg moeilijke situaties. Ze omarmden de autonomie die ze kregen en ontwikkelden voor zichzelf een manier van functioneren die werkte. Vanuit de woonkamer of keuken, ver weg van collega’s, leidinggevenden, van de IT-dienst en facilities – ontpopten ze zich tot efficiënte mini-ondernemingen die deden was nodig was om hun resultaten te halen. Vandaag komen al die mini-ondernemingen terug naar kantoor. Voor het eerst sinds maart 2020 zitten ze samen in één ruimte, werken ze samen aan gezamenlijke projecten. Individuen moeten niet alleen opnieuw leren rekenen op elkaar, ze moeten ook rekening houden de anderen rondom hen. De autonome werkers die thuis deden wat nodig was, zullen zich opnieuw moeten...

In de kijker

Social media

Aanmelden

Als lid van HR Square hebt u ook de mogelijkheid de digitale versie alsook de archieven van het tijdschrift te raadplegen via onze website.

HR Square Nieuws: de newsletter die HRM in kaart en in uw mailbox brengt.

Iedere week bieden we een overzicht van de voornaamste feiten en gebeurtenissen in HR. Meteen hebt u ook een overzicht van de HR-evenementen die u niet mag missen.

Gratis in de mailbox voor wie zich registreert.