Dossier Werk-privébalans. Case Procter & Gamble. “Constant hard en doelbewust werken aan de work-life balance”

HR Square 185
“Het ultieme doel? Dat is dat iedereen hier op zijn best kan presteren, dat iedereen het beste van zichzelf kan geven. Wij geloven dat de work-life balance daar een fundamenteel onderdeel van is”, stelt Lieven Meganck, Benelux Country HR Manager bij Procter & Gamble (P&G). Binnen de Benelux heeft de FMCG-multinational een groot kantoor in Brussel (het Brussels Innovation Centre), een fabriek in Mechelen, een commercieel kantoor in Rotterdam en een kleiner kantoor in Luxemburg.Centraal binnen het beleid van Procter & Gamble omtrent work-life staat het ‘Vibrant Living’-programma. “Dat is een alomvattend programma waarin we aandacht besteden aan body, mind en agility bij onze werknemers – lichaam, geest en wendbaarheid.” Het gaat dan over gezonde voeding, beweging en sport (“in bijna élke fabriek wereldwijd hebben we een fitness”, klinkt het hier), over stress en veerkracht, maar ook over de flexibiliteit die medewerkers krijgen.“Het ‘Vibrant Living’-programma draagt voor een groot deel...

In de kijker

Social media

Aanmelden

Als lid van HR Square hebt u ook de mogelijkheid de digitale versie alsook de archieven van het tijdschrift te raadplegen via onze website.

HR Square Nieuws: de newsletter die HRM in kaart en in uw mailbox brengt.

Iedere week bieden we een overzicht van de voornaamste feiten en gebeurtenissen in HR. Meteen hebt u ook een overzicht van de HR-evenementen die u niet mag missen.

Gratis in de mailbox voor wie zich registreert.