Dossier Werk-privébalans. Case Procter & Gamble. “Constant hard en doelbewust werken aan de work-life balance”

HR Square 185
“Het ultieme doel? Dat is dat iedereen hier op zijn best kan presteren, dat iedereen het beste van zichzelf kan geven. Wij geloven dat de work-life balance daar een fundamenteel onderdeel van is”, stelt Lieven Meganck, Benelux Country HR Manager bij Procter & Gamble (P&G). Binnen de Benelux heeft de FMCG-multinational een groot kantoor in Brussel (het Brussels Innovation Centre), een fabriek in Mechelen, een commercieel kantoor in Rotterdam en een kleiner kantoor in Luxemburg.Centraal binnen het beleid van Procter & Gamble omtrent work-life staat het ‘Vibrant Living’-programma. “Dat is een alomvattend programma waarin we aandacht besteden aan body, mind en agility bij onze werknemers – lichaam, geest en wendbaarheid.” Het gaat dan over gezonde voeding, beweging en sport (“in bijna élke fabriek wereldwijd hebben we een fitness”, klinkt het hier), over stress en veerkracht, maar ook over de flexibiliteit die medewerkers krijgen.“Het ‘Vibrant Living’-programma draagt voor een groot deel...

Dit artikel is exclusief voor leden

Wilt u lid worden, dan kunt u kiezen uit twee formules: individueel of corporate lidmaatschap. Door uw lidmaatschap boort u een geweldige bron van informatie én van persoonlijke contacten aan.

Voor uzelf als HR-professional: het individueel lidmaatschap 

  • U ontvangt per jaar zes edities van het tijdschrift HR Square NL. 
  • U kan alle edities van het tijdschrift ook online lezen en downloaden.
  • U krijgt een aanzienlijke korting van op uw betalende deelname aan de workshops, trainingen, seminaries en congressen die HR Square organiseert.
  • U krijgt 10% korting op de standaardtarieven om uw HR-vacatures te publiceren op www.hrsquare.be en in de nieuwsbrief.
  • De individuele lidmaatschapsbijdrage voor één jaar is 249 € (+ 6% btw). 

Voor u én uw HR-collega’s: het corporate lidmaatschap 

  • U ontvangt per jaar zes edities van het tijdschrift HR Square NL op vijf namen en/of adressen binnen uw organisatie.
  • U en uw HR-collega’s kunnen alle edities van het tijdschrift ook online lezen en downloaden.
  • U en uw HR-collega’s krijgen een aanzienlijke korting op de betalende deelname aan de workshops, trainingen, seminaries en congressen die HR Square organiseert. 
  • U krijgt 20% korting op de standaardtarieven om uw HR-vacatures te publiceren op www.hrsquare.be en in de nieuwsbrief.
  • De bedrijfslidmaatschapsbijdrage voor één jaar is 699 € (+ 6% btw). 

Student?

  • Je bent student in een HRM-richting (HRM, personeelswerk, arbeids- en organisatiepsychologie…) aan één van de Vlaamse universiteiten of hogescholen?
  • Dan kan je één jaar lang gratis HR Square lezen. Laat je gegevens achter via dit formulier (let op: gebruik het e-mailadres van je universiteit of hogeschool) en je ontvangt vanaf de eerstvolgende oneven maand tweemaandelijks een editie van HR Square gedurende een jaar.

In de kijker

Aanmelden

Als lid van HR Square hebt u ook de mogelijkheid de digitale versie alsook de archieven van het tijdschrift te raadplegen via onze website.