Dossier Werk-privébalans. Tijd en tijdsparen bij Colruyt Group. “Als mensen thuis zijn, mogen ze ook écht thuis zijn”

HR Square 185
“Werken maakt deel uit van het leven, en werken moet plezant zijn. Werken geeft ook zin aan het leven van een persoon”, zo steekt Liesbeth Sabbe, Directeur Mens en Organisatie bij Colruyt Group, van wal. “De werk-privébalans is uiteindelijk heel persoonlijk en afhankelijk van de levensfase waarin je zit. Als onderneming streven we ernaar dat ieder individu, in de mate van het mogelijke, een balans vindt die voor hem of haar persoonlijk in orde is. Daarnaast streven we naar een goed welzijn voor al onze medewerkers, want een goede balans hangt ook af van het feit of de draagkracht en draaglast in balans zijn. In dat opzicht hangt het ook af van je fysieke gezondheid, of je goed in je vel zit...” Uitgangspunten Of werk en privé in balans zijn, is een erg individueel gegeven. Voor een onderneming als Colruyt Group, met 29.000 medewerkers in de meest uiteenlopende activiteiten (van...

In de kijker

Social media

Aanmelden

Als lid van HR Square hebt u ook de mogelijkheid de digitale versie alsook de archieven van het tijdschrift te raadplegen via onze website.

HR Square Nieuws: de newsletter die HRM in kaart en in uw mailbox brengt.

Iedere week bieden we een overzicht van de voornaamste feiten en gebeurtenissen in HR. Meteen hebt u ook een overzicht van de HR-evenementen die u niet mag missen.

Gratis in de mailbox voor wie zich registreert.